Ludogorec: Nismo mali klub, nismo mali grad! Nije trebalo da nas potcenjujete!

„Lepe uspomene nosimo iz Beograda, sudija je bio na nivou“, smatra Milan Borjan. Na konferenciji za medije treneru Ludogoreca postavljeno samo jedno pitanje. Zadovoljan napustio stadion Crvene zvezde, a pred novinarima bio umeren.

Fudbal 03.08.2016 | 12:00
Ludogorec: Nismo mali klub, nismo mali grad! Nije trebalo da nas potcenjujete!
Oduševljenje u svlačionici Ludogoreca. Razumljivo, jer se prvak Bugarske treći put uzastopno iz Beograda vraća uzdignutih ruku. Posle dve eliminacije Partizana, Zeleni su iz kvalifikacija za Ligu šampiona izbacili i Crvenu zvezdu.

Posle meča gosti su imali opravdanog razloga za zadovoljstvo.

„Kao što sam rekao pre dvomeča, bile su ovo dve zanimljive utakmice dva fenomenalna tima. Prolazom smo pokazali smo da smo kvalitetniji. I još nešto: da nismo zaslužili potcenjivanja onih koju kažu da je Razgrad mali grad, a Ludogorec mali klub“, rekao jeMilan Borjan, srpski golman sa kanadskim pasošem, uz napomenu da potcenjivanja nisu dolazila iz tabora crveno-belih, već iz srpske javnosti.

Rezervni golman Ludogoreca se dotakao i ambijenta na Marakani koji nijednog trenutka nije uticao na njegove saigrače.

„Nije me uplašila atmosfera. Bila je fudbalska, nosimo lepe uspomene iz Beograda“.

Na kraju i o činjenici da su oba tima završila meč sa po igračem manje.

„Što se tiče crvenih kartona, oni su sastavni deo igre. Mislim da je sudija bio na nivou“, rekao je Milan Borjan, dodavši da je incident iz prvog meča u Razgradu za njega zatvorena knjiga.

Na konferenciji za medije treneru Ludogoreca postavljeno samo jedno pitanje. Zadovoljan napustio stadion Crvene zvezde, a pred novinarima bio umeren.

Ludogorec treći put u Beogradu i treće sreća, ali po lepom pamte i prva dva gostovanja u glavom gradu Srbije, odnosno dvomeče sa Partizanom.

Bugarski prvak definitivno ume sa srpskim šampionima i to dva najtrofejnija kluba. Posle crno-belih eliminisana je i Crvena zvezda, pred 50.000 Delija. "Zelena šuma" zasluženo ide u plej-of za elitno UEFA takmičenje, jer je posle 210 minuta pokazala da je bolja.

Za eliminaciju crveno-belih Ludogorecu su bila potrebna dva produžetka. Na kraju 4:2, ukupno 6:4!

"Odigrali smo dve zanimljive utakmice. Poremetio nas je pogodak na početku utakmice, ali smo uspeli da se vratimo i preokrenemo. Meč je, ipak, otišao u produžetak. Čestitam mojim igračima na uspehu. Treneru Božoviću želim puno uspeha u Ligi Evrope", rekao je Georgi Dermandžijev trener Ludogoreca.

Da li je isključenje Kange bio presudan momenat na utakmici?

"Takve stavri se događaju u fudbalu. I mi smo dobili crveni karton... Kanga je kvalitetan igrač, koji je nekoliko puta stvorio velike probleme našem timu", odgovorio je Dermandžijev na jedino pitanje koje mu je postavljeno na konferenciji za medije.

Izvor: mozzartsport/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar