Звезда - Лудогорец 2:4! Шта кажу Катаи, Кахриман, Ибањес...?!

Голман Црвене звезде Дамир Кахриман примио је 11 голова у шест утакмица у квалификацијама за Лигу шампиона, а на душу му иде сигурно један у последњој. Капитен Звезде Александар Катаи сматра да је меч са Лудогорецом могао да оде у супротном смеру.

Фудбал 03.08.2016 | 11:30
Звезда - Лудогорец 2:4! Шта кажу Катаи, Кахриман, Ибањес...?!
Кахриман је слабо реаговао код другог гола Лудогореца када му је лопта после шута Вандерсона прошла испод руке.

"Лопта је незгодно одскочила. Пробао сам да је оборим али нисам успео. Морам да видим снимак да бих боље прокоментарисао. Код трећег гола нисам ни знао да је био офсајд", рекао је Кахриман.

Црвено-бели су поражени од бугарског шампиона 4:2 пред око 50.000 својих навијача и тако окончали сан о пласману у елитно такмичење.

"Није ово ништа страшно. Можда је ово наш максимум тренутно. Меч је био на виском нивоу, битно је да смо јединствени упркос головима, играли смо сви за једног, надали смо се да ћемо до пенала. Морамо бити срећни, било је голова, сви су имали шта да виде и уживају. Ништа се није десило страшно када смо у свлачионици чули да ће бити десет на десет. Морали смо да изађемо и дамо максимум, опет је био егал", додао је голман Звезде.

Капитен Звезде Александар Катаи сматра да је меч са Лудогорецом могао да оде у супротном смеру.

Црвено-бели су изгубили 4:2 после преокрета бугарског шампиона пред око 50.000 навијача на стадиону "Рајко Митић", у реваншу трећег кола квалификација за Лигу шампиона.

"Боли много овакав пораз, али мислим да су ситни детаљи одлучили у њихову корист. Могло је да буде другачије да нисмо добили црвени картон, био би други исход", рекао је Катаи.

Дефанзивац Зоран Рендулић жали због навијача који су га одушевили.

"Ово што су они приредили, то мора да се доживи. Мислим да бих могао још једну утакмицу да одиграм. Биле су ово две егал утакмице. Види се да су таман за продужетак били искуснији. Играли смо сада против укомпонованог тима, увек знају шта хоће и шта раде. Испаде да смо исте голове примили. Можда нас је публика понела, али... Имамо ми још два меча, да прођемо у Лигу Европе", рекао је Рендулић.

Енергични Аргентинац дао је све од себе и изузетно тешко поднео пораз у вероватно последњој утакмици у црвено-белом дресу.

"Тешко ми је пао овај пораз. Борили смо се. Дали смо све од себе, али пресудило је њихово искуство. Много ми је жао", рекао је Ибањес новинарима после утакмице.

Звезда је елиминисана од Лудогореца у трећем колу квалификација за Лигу шампиона. Обе утакмице завршене су 2:2, али је бугарски клуб био бољи у продужецима реванша, у којима је дао два гола.

Ибањес је рекао да му је криво због црвеног картона Гелора Канге у полувремену. Како је рекао, Звезда би била у великој предности да је до краја утакмице имала играча више.

"Нисам видео тачно шта је било, али штета свакако. Могли смо да имамо играча више", рекао је Ибањес.

Он је навео да му је била чудна ситуација код трећег гола Лудогореца, који је Вандерсон Фаријас постигао пошто је вероватно био у офсајду.

"Чудно ми је било да је толико бржи од мене. Кажу да је био офсајд, али шта да радимо кад га судија није свирао", казао је Ибањес.

Црвено-бели ће играти бараж за Лигу Европе, а Ибањес је рекао да је "ту" до краја квалификација.

"Ту сам до краја квалификација, а видећемо шта ће бити после", рекао је аргентински леви бек.

Звезда има и даље шансе да остане у Европи наредне јесени, очекује је четврто коло квалификација за Лигу Европе, а ривала ће сазнати у петак.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар