Zvezda - Ludogorec 2:4! Šta kažu Katai, Kahriman, Ibanjes...?!

Golman Crvene zvezde Damir Kahriman primio je 11 golova u šest utakmica u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a na dušu mu ide sigurno jedan u poslednjoj. Kapiten Zvezde Aleksandar Katai smatra da je meč sa Ludogorecom mogao da ode u suprotnom smeru.

Fudbal 03.08.2016 | 11:30
Zvezda - Ludogorec 2:4! Šta kažu Katai, Kahriman, Ibanjes...?!
Kahriman je slabo reagovao kod drugog gola Ludogoreca kada mu je lopta posle šuta Vandersona prošla ispod ruke.

"Lopta je nezgodno odskočila. Probao sam da je oborim ali nisam uspeo. Moram da vidim snimak da bih bolje prokomentarisao. Kod trećeg gola nisam ni znao da je bio ofsajd", rekao je Kahriman.

Crveno-beli su poraženi od bugarskog šampiona 4:2 pred oko 50.000 svojih navijača i tako okončali san o plasmanu u elitno takmičenje.

"Nije ovo ništa strašno. Možda je ovo naš maksimum trenutno. Meč je bio na viskom nivou, bitno je da smo jedinstveni uprkos golovima, igrali smo svi za jednog, nadali smo se da ćemo do penala. Moramo biti srećni, bilo je golova, svi su imali šta da vide i uživaju. Ništa se nije desilo strašno kada smo u svlačionici čuli da će biti deset na deset. Morali smo da izađemo i damo maksimum, opet je bio egal", dodao je golman Zvezde.

Kapiten Zvezde Aleksandar Katai smatra da je meč sa Ludogorecom mogao da ode u suprotnom smeru.

Crveno-beli su izgubili 4:2 posle preokreta bugarskog šampiona pred oko 50.000 navijača na stadionu "Rajko Mitić", u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Boli mnogo ovakav poraz, ali mislim da su sitni detalji odlučili u njihovu korist. Moglo je da bude drugačije da nismo dobili crveni karton, bio bi drugi ishod", rekao je Katai.

Defanzivac Zoran Rendulić žali zbog navijača koji su ga oduševili.

"Ovo što su oni priredili, to mora da se doživi. Mislim da bih mogao još jednu utakmicu da odigram. Bile su ovo dve egal utakmice. Vidi se da su taman za produžetak bili iskusniji. Igrali smo sada protiv ukomponovanog tima, uvek znaju šta hoće i šta rade. Ispade da smo iste golove primili. Možda nas je publika ponela, ali... Imamo mi još dva meča, da prođemo u Ligu Evrope", rekao je Rendulić.

Energični Argentinac dao je sve od sebe i izuzetno teško podneo poraz u verovatno poslednjoj utakmici u crveno-belom dresu.

"Teško mi je pao ovaj poraz. Borili smo se. Dali smo sve od sebe, ali presudilo je njihovo iskustvo. Mnogo mi je žao", rekao je Ibanjes novinarima posle utakmice.

Zvezda je eliminisana od Ludogoreca u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Obe utakmice završene su 2:2, ali je bugarski klub bio bolji u produžecima revanša, u kojima je dao dva gola.

Ibanjes je rekao da mu je krivo zbog crvenog kartona Gelora Kange u poluvremenu. Kako je rekao, Zvezda bi bila u velikoj prednosti da je do kraja utakmice imala igrača više.

"Nisam video tačno šta je bilo, ali šteta svakako. Mogli smo da imamo igrača više", rekao je Ibanjes.

On je naveo da mu je bila čudna situacija kod trećeg gola Ludogoreca, koji je Vanderson Farijas postigao pošto je verovatno bio u ofsajdu.

"Čudno mi je bilo da je toliko brži od mene. Kažu da je bio ofsajd, ali šta da radimo kad ga sudija nije svirao", kazao je Ibanjes.

Crveno-beli će igrati baraž za Ligu Evrope, a Ibanjes je rekao da je "tu" do kraja kvalifikacija.

"Tu sam do kraja kvalifikacija, a videćemo šta će biti posle", rekao je argentinski levi bek.

Zvezda ima i dalje šanse da ostane u Evropi naredne jeseni, očekuje je četvrto kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, a rivala će saznati u petak.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar