Ево какво нас вријеме очекује наредних дана

Данас у Републици Српској и осталом дијелу Босне и Херцеговине претежно сунчано вријеме.

Босна и Херцеговина 03.08.2016 | 11:07
Ево какво нас вријеме очекује наредних дана
Вјетар слаб до умјерене јачине сјевероисточног смјера. Највиша дневна температура  већином између 26 и 31°Ц, на југу и западу Херцеговине до 34°Ц.

У четвртак у Републици Српској и осталом дијелу Босне и Херцеговине сунчано и вруће. Вјетар слаб источног и сјевероисточног смјера. Најнижа јутарња температура ваздуха углавном између 12 и 17°Ц, на југу и западу Херцеговине од 19 до 23°Ц. Највиша дневна температура зрака између 30 и 35°Ц.

У петак веома вруће. У Херцеговини сунчано. У централмом дијелу БиХ прије подне сунчано. У другој половини дана умјерен развој облачности ће условити слабе локалне пљускове. Вјетар слаб јужног и југоисточног смјера, крајем дана у скретању на сјевер. Најнижа јутарња температура углавном између 14 и 19°Ц, на југу и западу Херцеговине од 20 до 24°Ц. Највиша дневна температура између 33 и 39°Ц.

У суботу се очекује долазак фронталног поремећаја са запада већ у јутарњим сатима који ће у већем дијелу БиХ условити кишу и пљускове. Падавине нису обилне. На југу је могуће стабилно и вруће. Вјетар слаб до умјерене јачине сјеверног и сјеверозападног смјера.

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар