Спортс Илустрејтед тврди: Кошаркашима Србије бронза у Рију!

Амерички магазин верује у тим Александра Ђорђевића.

Кошарка 04.08.2016 | 18:15
Спортс Илустрејтед тврди: Кошаркашима Србије бронза у Рију!
Можда они ипак знају! Након што је америчка агенција Асошијетед Прес објавила своја очекивања од Олимпијских игара у Рио де Жанеиру, по којима кошаркаши Србије неће бити међу најбоља три тима, водећи спортски магазин у САД, Спортс Илустрејтед има своја предвиђања. А она су јасна - мушка кошаркашка селекција Србије освојиће бронзану медаљу.

Према очекивањима угледног америчког магазина, екипа предвођена Александром Ђорђевићем наћи ће се на постољу иза селекција САД и Шпаније. Била би то прва олимпијска медаља наших кошаркаша после пуних 20 година и сребра из Атланте, када су управо Сједињене Државе савладале тадашњу СР Југославију, за коју је наступао актуелни селектор српске репрезентације.

Спортс Илустрејтед тако од Србије очекује девет одличја у Рију. Злато ће „освојити“ Новак Ђоковић, ватерполисти и кајакашки двојац Небојша Грујић - Марко Новаковић. Сребра се очекују од кајакашког двојца Милица Старовић - Далма Ружичић-Бенедек и стрелкињеАндрее Арсовић, док ће бронзе припасти Ивани Шпановић (атлетика, скок у даљ) Давору Штефанеку (рвање), кајакашком тандему Марко Томићевић - Владимир Торубаров, као и поменутим кошаркашима.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар