Sports Ilustrejted tvrdi: Košarkašima Srbije bronza u Riju!

Američki magazin veruje u tim Aleksandra Đorđevića.

Košarka 04.08.2016 | 18:15
Sports Ilustrejted tvrdi: Košarkašima Srbije bronza u Riju!
Možda oni ipak znaju! Nakon što je američka agencija Asošijeted Pres objavila svoja očekivanja od Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru, po kojima košarkaši Srbije neće biti među najbolja tri tima, vodeći sportski magazin u SAD, Sports Ilustrejted ima svoja predviđanja. A ona su jasna - muška košarkaška selekcija Srbije osvojiće bronzanu medalju.

Prema očekivanjima uglednog američkog magazina, ekipa predvođena Aleksandrom Đorđevićem naći će se na postolju iza selekcija SAD i Španije. Bila bi to prva olimpijska medalja naših košarkaša posle punih 20 godina i srebra iz Atlante, kada su upravo Sjedinjene Države savladale tadašnju SR Jugoslaviju, za koju je nastupao aktuelni selektor srpske reprezentacije.

Sports Ilustrejted tako od Srbije očekuje devet odličja u Riju. Zlato će „osvojiti“ Novak Đoković, vaterpolisti i kajakaški dvojac Nebojša Grujić - Marko Novaković. Srebra se očekuju od kajakaškog dvojca Milica Starović - Dalma Ružičić-Benedek i strelkinjeAndree Arsović, dok će bronze pripasti Ivani Španović (atletika, skok u dalj) Davoru Štefaneku (rvanje), kajakaškom tandemu Marko Tomićević - Vladimir Torubarov, kao i pomenutim košarkašima.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar