Анализа: Ово су двије Ситијеве луксузне поставе...!

Ко ће на клупу - Лерој од 44.000.000 или Рахим од 62.500.000? Гвардиола не може да каже да нема с чим да ради, али се чини и да је индивидуално ипак далеко од најбољих на Старом континенту.

Фудбал 04.08.2016 | 18:00
Анализа: Ово су двије Ситијеве луксузне поставе...!
Очекивала се серија експлозија, ма катаклизма. Али је Манчестер Сити сасвим тихо почео живот са Пепом Гвардиолом на клупи. Тек са данашњим потписивањем уговора саЛеројом Санеом Грађани су се испрсили нешто више од тек просечног премијерлигаша. Међутим, узевши у обзир каква је основа била далео од тога да је Сити тек просечан квалитет. Напротив, имаће Пеп Гвардиола слатке муке приликом састављања стартних 11.

На свакој позицији - два добра играча. Почевши од голмана, па до нападача. Проблем је само што се чини да ти добри играчи нису баш увек врхунски каквима могу да се диче највећи клубови Европе попут Реала, Барселоне и Бајерна.

Међутим, Гвардиола је тек почео. И чини се да има дугорочне планове. Па док чекамоЏона Стонса да потпише - острвски медији тврде је само питање дана када ће се озваничити долазак Евертоновог штопера - да погледамо како би то могло да изгледа у наредној сезони.

Прва “пипава” одлука коју ће Пеп морати да донесе: ко ће на клупу? Сане од 44.000.000 евра или Рахим Стерлинг од 62.500.000? Поред Давида Силве и Кевина Де Брујнеа не могу сви у прву поставу. Па би тако међ резервистима могли да буде и асови попут Нолита илиСамира Насрија.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар