Analiza: Ovo su dvije Sitijeve luksuzne postave...!

Ko će na klupu - Leroj od 44.000.000 ili Rahim od 62.500.000? Gvardiola ne može da kaže da nema s čim da radi, ali se čini i da je individualno ipak daleko od najboljih na Starom kontinentu.

Fudbal 04.08.2016 | 18:00
Analiza: Ovo su dvije Sitijeve luksuzne postave...!
Očekivala se serija eksplozija, ma kataklizma. Ali je Mančester Siti sasvim tiho počeo život sa Pepom Gvardiolom na klupi. Tek sa današnjim potpisivanjem ugovora saLerojom Saneom Građani su se isprsili nešto više od tek prosečnog premijerligaša. Međutim, uzevši u obzir kakva je osnova bila daleo od toga da je Siti tek prosečan kvalitet. Naprotiv, imaće Pep Gvardiola slatke muke prilikom sastavljanja startnih 11.

Na svakoj poziciji - dva dobra igrača. Počevši od golmana, pa do napadača. Problem je samo što se čini da ti dobri igrači nisu baš uvek vrhunski kakvima mogu da se diče najveći klubovi Evrope poput Reala, Barselone i Bajerna.

Međutim, Gvardiola je tek počeo. I čini se da ima dugoročne planove. Pa dok čekamoDžona Stonsa da potpiše - ostrvski mediji tvrde je samo pitanje dana kada će se ozvaničiti dolazak Evertonovog štopera - da pogledamo kako bi to moglo da izgleda u narednoj sezoni.

Prva “pipava” odluka koju će Pep morati da donese: ko će na klupu? Sane od 44.000.000 evra ili Rahim Sterling od 62.500.000? Pored Davida Silve i Kevina De Brujnea ne mogu svi u prvu postavu. Pa bi tako međ rezervistima mogli da bude i asovi poput Nolita iliSamira Nasrija.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar