Партизан "потегао" за Тумбом?!

Да ли привремена управа "пакује" аутогол ако доведе Љубишу Тумбаковића? Навијачи га не желе на клупи!

Фудбал 02.08.2016 | 22:00
Партизан "потегао" за Тумбом?!
Потрага за тренером, а решење се (не)назире.

Да је тако, говори и информација да челници Партизана, наводно, размишљају и о актуелном селектору Црне Горе - Љубиши Тумбаковићу.

"Главе су нам на пању, морамо добро да одмеримо", рече данас током састанка у Хумској неко од чланова привремене упраце Партизана.

А, онда се неко сетио "Тумбе"...

Чињеница је да је Тумбаковић најтрофејнији тренер у историји црно-белих, али и да је у међувремену био и спортски директор у клубу, као и потпредседник задужен за спорстка питања. У директорску фотељу сео је док је на челу клуба био Драган Ђурић, док је корак даље отишао када су у клуб дошли и вратили се с њим, Милош Вазура, Жарко Зечевић, Милорад Вучелић...

Оба пута се повукао у тешким ситуацијама по Партизан, што му навијачи нису заборавили. Из тог разлога помињање Тумбаковића као наследника Ивана Томића, односно његово треће именовање за шефа стручног штаба, углавном не наилази да позитивне коментаре код присталица црно-белих.

Аутогол или гол управе? Време ће показати...

У току је, према наводима појединих медија, разговор између челника Партизана и селектора Црне Горе. Поред Тумбаковића, као кандидати за тренера Партизана после Томићеве оставке помињу се Марко Николић, Радован Ћурчић, ВЛадимир Вермезовић...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар