Partizan "potegao" za Tumbom?!

Da li privremena uprava "pakuje" autogol ako dovede Ljubišu Tumbakovića? Navijači ga ne žele na klupi!

Fudbal 02.08.2016 | 22:00
Partizan "potegao" za Tumbom?!
Potraga za trenerom, a rešenje se (ne)nazire.

Da je tako, govori i informacija da čelnici Partizana, navodno, razmišljaju i o aktuelnom selektoru Crne Gore - Ljubiši Tumbakoviću.

"Glave su nam na panju, moramo dobro da odmerimo", reče danas tokom sastanka u Humskoj neko od članova privremene uprace Partizana.

A, onda se neko setio "Tumbe"...

Činjenica je da je Tumbaković najtrofejniji trener u istoriji crno-belih, ali i da je u međuvremenu bio i sportski direktor u klubu, kao i potpredsednik zadužen za sporstka pitanja. U direktorsku fotelju seo je dok je na čelu kluba bio Dragan Đurić, dok je korak dalje otišao kada su u klub došli i vratili se s njim, Miloš Vazura, Žarko Zečević, Milorad Vučelić...

Oba puta se povukao u teškim situacijama po Partizan, što mu navijači nisu zaboravili. Iz tog razloga pominjanje Tumbakovića kao naslednika Ivana Tomića, odnosno njegovo treće imenovanje za šefa stručnog štaba, uglavnom ne nailazi da pozitivne komentare kod pristalica crno-belih.

Autogol ili gol uprave? Vreme će pokazati...

U toku je, prema navodima pojedinih medija, razgovor između čelnika Partizana i selektora Crne Gore. Pored Tumbakovića, kao kandidati za trenera Partizana posle Tomićeve ostavke pominju se Marko Nikolić, Radovan Ćurčić, VLadimir Vermezović...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar