Анализа: Алегријева моћ је на клупи!

Шта мислите - колико далеко би могао Јувентус Б?! Кад би било могуће, можда бисмо видели две селекције Старе даме у борби за титулу?!

Фудбал 11.08.2016 | 00:00
Анализа: Алегријева моћ је на клупи!
Летња трансфер пијаца званично се налази на половини рада, а пред нама је тек месец дана у којим бисмо могли да видимо коначну реализаицију највећих послова, за које ће клубови широм Старог континента издвојити на стотине милиона евра. 

Ако бисмо у овом тренутку тражили коме бисмо додели титулу „краља прелазног рока“ онда би несумњиво награда отишла у Јувентус, који је овог лета решио да помери границе и направи прави ршум на пијаци. Доласци Данија Алвеса, Марка Пјаце, Медија Бенатије, Миралема Пјаница и Гонзала Игуаина довели су Стару даму на сам врх кандидата за освајање Лиге шампиона, док би нова епизода у италијанском Калчу требало да буде мањи изазов. 

Покушали смо да саставимо други тим Јувентуса, али смо се базирали на два детаља - да не рачунамо на Пола Погбу, а да у први тим убацимо следећих једанаест асова, у формацији 3-5-2: Буфон - Кјелини, Барзаљи, Бонући - Дани Алвес, Алекс Сандро – Кедира, Маркизио, Пјанић – Дибала, Игуаин. Овај тим би могао да буде сврстан међу четири најјача у Европи тренутно. 

А што се резервног састава тиче, чини се да би Јувентус Б могао равноправно да се бори за једну од прве три позиције у Серији А поред Наполија и Јувентуса, а можда чак и за титулу са саиграчима. Посебно јер би ту место нашли и новопечена појачања Пјаца и Бенатија. А не треба заборавити да Бепе Марота јури и наследника Полу Погби, што значи да би Маркизио илиКедира могли да добију место и у другом тиму. 

Ево за који састав смо се одлучили, у формацији 4-3-3: Нето - Лихтштајнер, Бенатија, Ругани, Евра - Лемина (Стураро), Асамоа (Переира), Ернанес - Заза, Пјаца, Манџукић.

Шта ви кажете - каква би трка била?

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар