Analiza: Alegrijeva moć je na klupi!

Šta mislite - koliko daleko bi mogao Juventus B?! Kad bi bilo moguće, možda bismo videli dve selekcije Stare dame u borbi za titulu?!

Fudbal 11.08.2016 | 00:00
Analiza: Alegrijeva moć je na klupi!
Letnja transfer pijaca zvanično se nalazi na polovini rada, a pred nama je tek mesec dana u kojim bismo mogli da vidimo konačnu realizaiciju najvećih poslova, za koje će klubovi širom Starog kontinenta izdvojiti na stotine miliona evra. 

Ako bismo u ovom trenutku tražili kome bismo dodeli titulu „kralja prelaznog roka“ onda bi nesumnjivo nagrada otišla u Juventus, koji je ovog leta rešio da pomeri granice i napravi pravi ršum na pijaci. Dolasci Danija Alvesa, Marka Pjace, Medija Benatije, Miralema Pjanica i Gonzala Iguaina doveli su Staru damu na sam vrh kandidata za osvajanje Lige šampiona, dok bi nova epizoda u italijanskom Kalču trebalo da bude manji izazov. 

Pokušali smo da sastavimo drugi tim Juventusa, ali smo se bazirali na dva detalja - da ne računamo na Pola Pogbu, a da u prvi tim ubacimo sledećih jedanaest asova, u formaciji 3-5-2: Bufon - Kjelini, Barzalji, Bonući - Dani Alves, Aleks Sandro – Kedira, Markizio, Pjanić – Dibala, Iguain. Ovaj tim bi mogao da bude svrstan među četiri najjača u Evropi trenutno. 

A što se rezervnog sastava tiče, čini se da bi Juventus B mogao ravnopravno da se bori za jednu od prve tri pozicije u Seriji A pored Napolija i Juventusa, a možda čak i za titulu sa saigračima. Posebno jer bi tu mesto našli i novopečena pojačanja Pjaca i Benatija. A ne treba zaboraviti da Bepe Marota juri i naslednika Polu Pogbi, što znači da bi Markizio iliKedira mogli da dobiju mesto i u drugom timu. 

Evo za koji sastav smo se odlučili, u formaciji 4-3-3: Neto - Lihtštajner, Benatija, Rugani, Evra - Lemina (Sturaro), Asamoa (Pereira), Ernanes - Zaza, Pjaca, Mandžukić.

Šta vi kažete - kakva bi trka bila?

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar