Де Роси и Тоти заједно одлазе у пензију?!

Де Роси прижељкује титулу у предстојећој сезони Серије А и да тако победнички оконча своју фудбалску авантуру!

Фудбал 07.08.2016 | 15:30
Де Роси и Тоти заједно одлазе у пензију?!
Дефанзивни везиста Роме Данијеле Де Роси (33) могао би ускоро да окачи копачке о клин. Каже, већ на крају ове сезоне.

Док се са једне стране може похвалити бројем одиграних утакмица у свим такмичењима за Вучицу (више од 500), када се дође до теме трофеја стамени играч средине терена може само да жали за пропуштеним приликама: два освојена италијанска купа и седам пута вицешампион Серије А.

Вечити "будући капитен Роме", пошто легендарни Франческо Тоти још увек игра, не одустаје од намере да коначно освоји Серију А. У овом тренутку, ипак, вероватније је да ће на крају сезоне заједно са својим узором и блиским пријатељем Тотијем заједно у пензију, иако је Принц Рима седам година старији.

“Миран сам. Не размишљам да ли ће ми ово бити последња година уговора. Мораћу да разговарам са најближима. То ме свакако чека, али сада не бих о томе. Не размишљам о томе шта ће бити. Одлуку ћу донети хладне главе”, казао је Де Роси новинарима на летњој турнеји у САД где се одржава Међународни куп шампиона.

Чинило се да ће ту застати, али је италијански репрезентативац наговестио да је крај каријере близу.

“Ово би могла да ми буде последња сезона у дресу Роме. Зашто је не завршити у победничком стилу? Очекујем сјајну сезону”.

Нада се да ће доминацији Јувентуса коначно доћи крај, иако се Стара дама силовито појачала.

“У фудбалу не побеђује увек јачи. Погледајте Португалију на Европском првенству или Лестер у Премијер лиги. Не смемо да размишљамо о Јувентусу и Наполију, већ да се концентришемо на себе”, подвукао је Де Роси.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар