De Rosi i Toti zajedno odlaze u penziju?!

De Rosi priželjkuje titulu u predstojećoj sezoni Serije A i da tako pobednički okonča svoju fudbalsku avanturu!

Fudbal 07.08.2016 | 15:30
De Rosi i Toti zajedno odlaze u penziju?!
Defanzivni vezista Rome Danijele De Rosi (33) mogao bi uskoro da okači kopačke o klin. Kaže, već na kraju ove sezone.

Dok se sa jedne strane može pohvaliti brojem odigranih utakmica u svim takmičenjima za Vučicu (više od 500), kada se dođe do teme trofeja stameni igrač sredine terena može samo da žali za propuštenim prilikama: dva osvojena italijanska kupa i sedam puta vicešampion Serije A.

Večiti "budući kapiten Rome", pošto legendarni Frančesko Toti još uvek igra, ne odustaje od namere da konačno osvoji Seriju A. U ovom trenutku, ipak, verovatnije je da će na kraju sezone zajedno sa svojim uzorom i bliskim prijateljem Totijem zajedno u penziju, iako je Princ Rima sedam godina stariji.

“Miran sam. Ne razmišljam da li će mi ovo biti poslednja godina ugovora. Moraću da razgovaram sa najbližima. To me svakako čeka, ali sada ne bih o tome. Ne razmišljam o tome šta će biti. Odluku ću doneti hladne glave”, kazao je De Rosi novinarima na letnjoj turneji u SAD gde se održava Međunarodni kup šampiona.

Činilo se da će tu zastati, ali je italijanski reprezentativac nagovestio da je kraj karijere blizu.

“Ovo bi mogla da mi bude poslednja sezona u dresu Rome. Zašto je ne završiti u pobedničkom stilu? Očekujem sjajnu sezonu”.

Nada se da će dominaciji Juventusa konačno doći kraj, iako se Stara dama silovito pojačala.

“U fudbalu ne pobeđuje uvek jači. Pogledajte Portugaliju na Evropskom prvenstvu ili Lester u Premijer ligi. Ne smemo da razmišljamo o Juventusu i Napoliju, već da se koncentrišemo na sebe”, podvukao je De Rosi.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar