Сад знамо зашто се Ана удала на брзину

На трудноћу је посумњала још почетком јула, а само неколико дана пред венчање и тестови су потврдили да је у другом стању. У трећем је месецу.

Србија 01.08.2016 | 22:57
Сад знамо зашто се Ана удала на брзину
Експресно брза удаја поп звезде Ане Николић и репера Стефана Расте Ђурића оставила је без текста како домаћу јавност тако и њихове колеге, али и њихове породице! Буквално нико није знао за планове овог занимљивог, сада већ брачног пара, а нису ни они до последњег тренутка.

Како Курир сазнаје, Ана и Раста су венчање заказали кад су сазнали лепе вести - да за шест месеци постају родитељи!

Ана Николић је у трећем месецу трудноће. Певачица је на трудноћу посумњала још почетком јула, али решила је да сачека средину месеца како би била сигурна у резултате теста.



Срећа, радост

"Ана је с Растом одмах разговарала о томе. Рекла му је да постоји велика вероватноћа да су направили бебу, а Стефан је био одушевљен! Одмах јој је рекао да ће се венчати ако је трудна! Једва је чекао да се она врати из Будве и оде код лекара. На прегледу јој је потврђена трудноћа" каже извор Курира близак певачици.

Ана и Раста су, малтене истог тренутка, заказали први слободан термин у општини Вождовац и у присуству кумова и неколицине пријатеља склопили грађански брак. Одмах после венчања отишли су у Хрватску, у Пореч, на наступ у „Палацу“, клубу бизнисмена Ћазима Османија.

Мање ђуска

Ана Николић је у клуб ушетала у уском бодију, који је истакао евидентни вишак килограма у пределу струка и стомака. Сви су коментарисали да изгледа као трудница, а екипа Курира је током Аниног наступа добила потврду за то од једног менаџера клуба.

"Направили смо прави потез са Аниним гостовањем! Одличну је атмосферу направила, никад боље вече нисмо имали. Рекао ми је њен брат Марко (Анин менаџер, прим. аут.) да она вечерас неће много играти и +бацати' се на стејџу јер је у другом стању, али да очекујемо спектакл! И стварно је направила шоу иако је трудна", рекао је задовољни менаџер „Палаца“.

Па, младенци, примите искрене честитке од Курира!

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Бг

01.08.2016 21:15

А уста јој ко мајмунско дупе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

алеx.ба

02.08.2016 07:24

Уста мала ко цосак од астала!

Name

Алија Сиротановић

02.08.2016 21:27

Рузни су ко лопови и једно и друго, ал заболе нас за Ану и њеног ментола

Name

фг

02.08.2016 01:50

Е баш ме ова вијест оставила без теxта.

ОДГОВОРИТЕ