Sad znamo zašto se Ana udala na brzinu

Na trudnoću je posumnjala još početkom jula, a samo nekoliko dana pred venčanje i testovi su potvrdili da je u drugom stanju. U trećem je mesecu.

Srbija 01.08.2016 | 22:57
Sad znamo zašto se Ana udala na brzinu
Ekspresno brza udaja pop zvezde Ane Nikolić i repera Stefana Raste Đurića ostavila je bez teksta kako domaću javnost tako i njihove kolege, ali i njihove porodice! Bukvalno niko nije znao za planove ovog zanimljivog, sada već bračnog para, a nisu ni oni do poslednjeg trenutka.

Kako Kurir saznaje, Ana i Rasta su venčanje zakazali kad su saznali lepe vesti - da za šest meseci postaju roditelji!

Ana Nikolić je u trećem mesecu trudnoće. Pevačica je na trudnoću posumnjala još početkom jula, ali rešila je da sačeka sredinu meseca kako bi bila sigurna u rezultate testa.Sreća, radost

"Ana je s Rastom odmah razgovarala o tome. Rekla mu je da postoji velika verovatnoća da su napravili bebu, a Stefan je bio oduševljen! Odmah joj je rekao da će se venčati ako je trudna! Jedva je čekao da se ona vrati iz Budve i ode kod lekara. Na pregledu joj je potvrđena trudnoća" kaže izvor Kurira blizak pevačici.

Ana i Rasta su, maltene istog trenutka, zakazali prvi slobodan termin u opštini Voždovac i u prisustvu kumova i nekolicine prijatelja sklopili građanski brak. Odmah posle venčanja otišli su u Hrvatsku, u Poreč, na nastup u „Palacu“, klubu biznismena Ćazima Osmanija.

Manje đuska

Ana Nikolić je u klub ušetala u uskom bodiju, koji je istakao evidentni višak kilograma u predelu struka i stomaka. Svi su komentarisali da izgleda kao trudnica, a ekipa Kurira je tokom Aninog nastupa dobila potvrdu za to od jednog menadžera kluba.

"Napravili smo pravi potez sa Aninim gostovanjem! Odličnu je atmosferu napravila, nikad bolje veče nismo imali. Rekao mi je njen brat Marko (Anin menadžer, prim. aut.) da ona večeras neće mnogo igrati i +bacati' se na stejdžu jer je u drugom stanju, ali da očekujemo spektakl! I stvarno je napravila šou iako je trudna", rekao je zadovoljni menadžer „Palaca“.

Pa, mladenci, primite iskrene čestitke od Kurira!

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Bg

01.08.2016 23:15

A usta joj ko majmunsko dupe.

ODGOVORITE
Name

alex.ba

02.08.2016 09:24

Usta mala ko cosak od astala!

Name

Alija Sirotanović

02.08.2016 23:27

Ruzni su ko lopovi i jedno i drugo, al zabole nas za Anu i njenog mentola

Name

fg

02.08.2016 03:50

E baš me ova vijest ostavila bez texta.

ODGOVORITE