Сивори, Платини, Бађо, Дел Пјеро… Пауло, на тебе је ред!

Пол Погба можда и оде, али немојте ни да помислите да ће се Јувентус тако лако распасти!

Фудбал 03.08.2016 | 23:15
Сивори, Платини, Бађо, Дел Пјеро… Пауло, на тебе је ред!
Навијачи Јувентуса ће на сваку провокацију о почетку краја због извесне продаје Пола Погбе одговорити на идентичан начин: не тако давно отишао је и Зинедин Зидан - нашм скроман утисак да је ипак реч о већем играчу од Погбе - па су Бјанконери са тим новцем селектирали тим који годинама није имао равног на Апенинима. Надају се да ће и сада бити тако, а судећи по потезима које вуче управа Јувентуса врло је могуће да им се жеља и обистинити.

Не само због долазака Миралема Пјанића и Гонзала Игуаина, наравно и Марка Пјаце, Медија Бенатије, Данија Алвеса. Управа Јувентуса одмах је идентификовала и лидера овог новог чопора. Ко други него - Пауло Дибала.

И одмах - мала лекција из пословања фудбалских клубова. Тек да други виде како се то ради. Иако Дибалин уговор са Јувентусом истиче тек 2020. године Јуве се одмах јавио да продужи сарадњу. Само до 2021, али са значајним повећањем плате. Са 3.000.000 годишње, на 4.000.000. Мало ли је за 22-годишњака?

Међутим, ту није крај. Управа Јувентуса ће у случају Погбиног одласка Дибали уручити култну “десетку”, а тај дрес у Торину има посебан значај, јер су га носилy и легендарниОмар Сивори, па Мишел Платини, Роберто Бађо, Алесандро Дел Пјеро… Погба је ту и најмање битан. Али десетка није. Зна то сигурно и Дибала.

Порука Јувентусове управе је јасна: Пауло, води нас!

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар