Марко Верати – Јувентусова немогућа мисија!

Велика жеља, скоро недостижна... Али није се давно догодио Гонзало Игуаин!

Фудбал 03.08.2016 | 15:30
Марко Верати – Јувентусова немогућа мисија!
Трка за новог дефанзивног везисту у клубу из Торина никада није била неизвеснија. Пол Погба иде, а у мору имена попут Немање Матића, Аксела Витсела и Блеза Матуидија, појавила се још једна бомба. У питању је Марко Верати, кога у Старој дами виде као наследника Пола Погбе. 

Иако има само 23 године, италијански везиста сезонама уназад командује средином терена Пари Сен Жермена и представља неизоставни шраф у игри тима са Парка принчева. Стога не чуди интересовање бројних клубова, међу којима се укључио торински гигант. 

Како преносе медији са апенинског полуострва челници Јувеа састаће се ових дана саВератијевим агентом како би утаначили услове сарадње. 

Сигурно је да ће у клубу са севера чизме морати добро да одреше кесу, уколико мисле да италијански репрезентативац обуче црно-беле боје, с обзиром да Свецима не пада на памет да пусте Вератија за мање од 50.000.000 евра.

Ипак, шансе да Италијан настави каријеру у Торину су минималне, пошто је везиста Парижана недавно изјавио како не планира да оде из тима све док са екипом из главног града Француске не освоји трофеј Лиге шампиона.

Мада, када је Јуве успео да ангажује Гонзала Игуаина, све је могуће.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар