Marko Verati – Juventusova nemoguća misija!

Velika želja, skoro nedostižna... Ali nije se davno dogodio Gonzalo Iguain!

Fudbal 03.08.2016 | 15:30
Marko Verati – Juventusova nemoguća misija!
Trka za novog defanzivnog vezistu u klubu iz Torina nikada nije bila neizvesnija. Pol Pogba ide, a u moru imena poput Nemanje Matića, Aksela Vitsela i Bleza Matuidija, pojavila se još jedna bomba. U pitanju je Marko Verati, koga u Staroj dami vide kao naslednika Pola Pogbe. 

Iako ima samo 23 godine, italijanski vezista sezonama unazad komanduje sredinom terena Pari Sen Žermena i predstavlja neizostavni šraf u igri tima sa Parka prinčeva. Stoga ne čudi interesovanje brojnih klubova, među kojima se uključio torinski gigant. 

Kako prenose mediji sa apeninskog poluostrva čelnici Juvea sastaće se ovih dana saVeratijevim agentom kako bi utanačili uslove saradnje. 

Sigurno je da će u klubu sa severa čizme morati dobro da odreše kesu, ukoliko misle da italijanski reprezentativac obuče crno-bele boje, s obzirom da Svecima ne pada na pamet da puste Veratija za manje od 50.000.000 evra.

Ipak, šanse da Italijan nastavi karijeru u Torinu su minimalne, pošto je vezista Parižana nedavno izjavio kako ne planira da ode iz tima sve dok sa ekipom iz glavnog grada Francuske ne osvoji trofej Lige šampiona.

Mada, kada je Juve uspeo da angažuje Gonzala Iguaina, sve je moguće.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar