Криминалац пљунуо полицајку и убио је!

Несрећна жена иза себе је оставила 14 година стару кћер.

Свијет 01.08.2016 | 22:53
Криминалац пљунуо полицајку и убио је!
Арина Колцова, 35-годишња полицајка из Кијева, умрла је прије тачно седам дана у главном граду Украјине након шест мјесеци тешке борбе с туберкулозом.

Тако барем преносе тамошњи медији, који истичу да је Колцову живота заправо стајао некакав криминалац који ју је у јануару пљунуо у лице током привођења, чиме је у њен организам пренио смртоносну бактерију.

Колцова, наравно, у почетку није имала појма да је носи у себи, а дијагноза је успостављена недуго након што се једног дана срушила на послу.


Љекари су покушали да јој помогну на све начине, чак и хемотерапијом, међутим организам сироте жене је из дана у дан све више слабио, а и неке недавне фотографије објављене на друштвеним мрежама су откриле да је изгубила много килограма.

Полицајка је иза себе оставила 14-годишњу кћер.


Извор: Дневник.хр

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

сноуден

01.08.2016 17:51

Страсно нека јој је вјецна слава и лака земља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Таксират

02.08.2016 09:36

Није ријетка појава у свијету да они који бивају хапсени (измедју осталог и) то раде. Све су прилике да це полицајцима бити направљена заститна средства против таквих испада. Само сто би преступници и за то посебно и зесце требало да буду казњавани.

Name

Михаило Микиц

02.08.2016 09:59

Бог да јој дусу прости. Ако је истина (јер мислим да су сви полицајци јос као дјеца примили вакцину против турбелколизе) то је био дио ризика њезинога посла. Прије це бити да је она умрла од подмукле болести рака, од којег могу да оболе због стреса и здраве особе!

Name

Фу-До

02.08.2016 13:01

Микајло, знас ли ти ста си написао? Ако ти није јасно, потрази напримјер неког средњосколца да ти објасни. Савјет: убудуце прије него сто посаљес коментар, процитар пар пута .

Name

Михаило Микиц

02.08.2016 17:38

Фу Ду лијепо је видјети када "странац" попут тебе цита и писе СРБски. Турбелколиза је заразна болест који народ зове сусица. Због тога је било послије Другог свјетског рата обавезно вакцинисање становниства против турбелколизе свуда по свијету па тако исто и код Совјета у Украјини. Зато је турбелколоза данас истребита а због слабе исхране и велике прехладе турбелколоза се појављује само јод код социјално угрозеног или сиромасног и здравствено незбринутог становниства. Зато не прави се луд када си "паметан!"

Name

ОКОЛОВО СОКО

02.08.2016 18:47

ОВАЈ МИКАИЛО МЕ БАС ДОБРО НАСМИЈАО,, ТУРБЕЛКОЛИЗА ,, АХА ХА

ОДГОВОРИТЕ
Name

разум.

03.08.2016 18:57

ТО ЈЕ АМЕРИКА! ШТО ЈЕ ЗЛА НА ОВОМЕ СВЕТУ'ДОШЛО ЈЕ ОД ТАМО! МАЛО РАЗМИШЉАЈТЕ.