Kriminalac pljunuo policajku i ubio je!

Nesrećna žena iza sebe je ostavila 14 godina staru kćer.

Svijet 01.08.2016 | 22:53
Kriminalac pljunuo policajku i ubio je!
Arina Kolcova, 35-godišnja policajka iz Kijeva, umrla je prije tačno sedam dana u glavnom gradu Ukrajine nakon šest mjeseci teške borbe s tuberkulozom.

Tako barem prenose tamošnji mediji, koji ističu da je Kolcovu života zapravo stajao nekakav kriminalac koji ju je u januaru pljunuo u lice tokom privođenja, čime je u njen organizam prenio smrtonosnu bakteriju.

Kolcova, naravno, u početku nije imala pojma da je nosi u sebi, a dijagnoza je uspostavljena nedugo nakon što se jednog dana srušila na poslu.


Ljekari su pokušali da joj pomognu na sve načine, čak i hemoterapijom, međutim organizam sirote žene je iz dana u dan sve više slabio, a i neke nedavne fotografije objavljene na društvenim mrežama su otkrile da je izgubila mnogo kilograma.

Policajka je iza sebe ostavila 14-godišnju kćer.


Izvor: Dnevnik.hr

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

snouden

01.08.2016 17:51

Strasno neka joj je vjecna slava i laka zemlja.

ODGOVORITE
Name

Taksirat

02.08.2016 09:36

Nije rijetka pojava u svijetu da oni koji bivaju hapseni (izmedju ostalog i) to rade. Sve su prilike da ce policajcima biti napravljena zastitna sredstva protiv takvih ispada. Samo sto bi prestupnici i za to posebno i zesce trebalo da budu kaznjavani.

Name

Mihailo Mikic

02.08.2016 09:59

Bog da joj dusu prosti. Ako je istina (jer mislim da su svi policajci jos kao djeca primili vakcinu protiv turbelkolize) to je bio dio rizika njezinoga posla. Prije ce biti da je ona umrla od podmukle bolesti raka, od kojeg mogu da obole zbog stresa i zdrave osobe!

Name

Fu-Do

02.08.2016 13:01

Mikajlo, znas li ti sta si napisao? Ako ti nije jasno, potrazi naprimjer nekog srednjoskolca da ti objasni. Savjet: ubuduce prije nego sto posaljes komentar, procitar par puta .

Name

Mihailo Mikic

02.08.2016 17:38

Fu Du lijepo je vidjeti kada "stranac" poput tebe cita i pise SRBski. Turbelkoliza je zarazna bolest koji narod zove susica. Zbog toga je bilo poslije Drugog svjetskog rata obavezno vakcinisanje stanovnistva protiv turbelkolize svuda po svijetu pa tako isto i kod Sovjeta u Ukrajini. Zato je turbelkoloza danas istrebita a zbog slabe ishrane i velike prehlade turbelkoloza se pojavljuje samo jod kod socijalno ugrozenog ili siromasnog i zdravstveno nezbrinutog stanovnistva. Zato ne pravi se lud kada si "pametan!"

Name

OKOLOVO SOKO

02.08.2016 18:47

OVAJ MIKAILO ME BAS DOBRO NASMIJAO,, TURBELKOLIZA ,, AHA HA

ODGOVORITE
Name

razum.

03.08.2016 18:57

TO JE AMERIKA! ŠTO JE ZLA NA OVOME SVETU'DOŠLO JE OD TAMO! MALO RAZMIŠLJAJTE.