Барселона жели Жињака?!

Барселона наводно тражи нападача који ће бити резерва неприкосновеном трилингу Меси, Суарес, Нејмар, а прва опција је Андре-Пјер Жињак.

Фудбал 03.08.2016 | 09:30
Барселона жели Жињака?!
Неочекивано име на конкурсу за најтежи посао на свету - бити нападач Барселоне! Најтежи док су ту Меси, Суарез и Нејмар...

И богати плачу, само су разлози сасвим другачији. Па тако спортски сектор Барселоне већ месецима не може да пронађе нападача који би у случају нужде могао да одмениЛионела Месија, Луиса Суареза или Нејмара. Не зато што нема пара, не зато што Ноу Камп није довољан изазов, већ зато што се нико - бар не нико довољно добар - не усуђује да буде замена алама какве представљају поменута тројица.

Кевин Гамеиро је тако изабрао Атлетико, Лусијано Вијето се одлучио за Севиљу, па је Блауграна расписала други круг избора и овај пут заокружила једно ново име. КаталонскиМундо Дерпортиво наводи да се у тефтеру Барсиних представника нашло и име француског репрезентатицва Андре-Пјера Жињака, 30-годишњег голгетера који иза себе има сјајан период у мексичком Тигресу.

Један од Барсиних директора Роберт Фернандез већ је летео преко баре, ступио у контакт са Жињаковим окружењем не би ли опипао пулс Французу. Ни каталонски клуб, додуше, још није преломио. И даље је у игри Марио Манџукић (помиње се 10.000.000 евра за обештећењу Јувентусу), па још један ветеран Марио Гомез, на крају и Карлос Бака.

Али време полако цури, а неке велике рибе већ су измакле Барси овог лета. Луис Енрике жели да до 10. августа има комплетирану екипу.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар