Barselona želi Žinjaka?!

Barselona navodno traži napadača koji će biti rezerva neprikosnovenom trilingu Mesi, Suares, Nejmar, a prva opcija je Andre-Pjer Žinjak.

Fudbal 03.08.2016 | 09:30
Barselona želi Žinjaka?!
Neočekivano ime na konkursu za najteži posao na svetu - biti napadač Barselone! Najteži dok su tu Mesi, Suarez i Nejmar...

I bogati plaču, samo su razlozi sasvim drugačiji. Pa tako sportski sektor Barselone već mesecima ne može da pronađe napadača koji bi u slučaju nužde mogao da odmeniLionela Mesija, Luisa Suareza ili Nejmara. Ne zato što nema para, ne zato što Nou Kamp nije dovoljan izazov, već zato što se niko - bar ne niko dovoljno dobar - ne usuđuje da bude zamena alama kakve predstavljaju pomenuta trojica.

Kevin Gameiro je tako izabrao Atletiko, Lusijano Vijeto se odlučio za Sevilju, pa je Blaugrana raspisala drugi krug izbora i ovaj put zaokružila jedno novo ime. KatalonskiMundo Derportivo navodi da se u tefteru Barsinih predstavnika našlo i ime francuskog reprezentaticva Andre-Pjera Žinjaka, 30-godišnjeg golgetera koji iza sebe ima sjajan period u meksičkom Tigresu.

Jedan od Barsinih direktora Robert Fernandez već je leteo preko bare, stupio u kontakt sa Žinjakovim okruženjem ne bi li opipao puls Francuzu. Ni katalonski klub, doduše, još nije prelomio. I dalje je u igri Mario Mandžukić (pominje se 10.000.000 evra za obeštećenju Juventusu), pa još jedan veteran Mario Gomez, na kraju i Karlos Baka.

Ali vreme polako curi, a neke velike ribe već su izmakle Barsi ovog leta. Luis Enrike želi da do 10. avgusta ima kompletiranu ekipu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar