Нове пријетње смрћу на адресу Вучуревића

Градоначелнику Требиња Славку Вучуревићу на службену и-мејл адресу у суботу 30. јула стигла је пријетећа порука у којој му се пријети смрћу, а након што је јутрос прегледана – пријетња је одмах пријављена полицији.

Република Српска 01.08.2016 | 12:42
Нове пријетње смрћу на адресу Вучуревића
Градоначелник Требиња каже да ово није прва пријетећа порука упућена њему и његовој породици, да их је раније уредно пријављивао надлежним органима, али и да су истражне мјере изостале.

Вучуревић је такође навео да га није страх, али да тражи од полиције и Окружног тужилаштво да предузму све мјере како би био пронађен онај који му је упутио пријетње.

"Стоји дословце `Вучуревићу бићеш убијен`, са једном непримјереном псовком у додатку тога. Ово није први пут да примам овакве поруке, у суштини их се не бојим, али се бојим да ипак органи који су раније знали за ово не предузимају ништа. Према неким подацима из сусједних држава овакве се поруке врло често у великом проценту остваре.

Ја сам поднио захтјев окружном јавном тужилаштву и ЦЈБ са примјерком овакве поруке и захтјевам од тих органе да се посвете овом дјелу и пронађу онога ко пријети. Да ли је спреман да изврши то дјело или није, то је питање, међутим, ја лично због личне безбиједности, али и мира у овом град и грађана желим да се ова порука истражи и да видимо ко, на који начин и по чијем налогу шаље овакве поруке које не узнемиравају само мене него и ширу јавност", рекао је Вучуревић за БН телевизију.

У ЦЈБ Требиње потврдили су да им је стигао допис из градске управе, да је обавјештено и Окружно тужилаштво, те да инспектри криминалистичке полиције раде на расвјетљавању кривичног дјала угроажавења безбједности.

БН телевизија

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Макс

01.08.2016 11:06

Не дирајте Славкана, легенда је то!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боxон

01.08.2016 11:25

Па нека промијени адресу и неће добијати ”пријетње смрћу на адресу” а пријетња ће се вратити пошиљаоцу :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

смијешно

01.08.2016 11:53

Шта је ово, Славкан се препао. Пусти емаил адресе, неће тебе нико, не бој се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сандра

01.08.2016 12:27

На све су спремни до Октобра....прљаво,подло,нељудски....ГРАДОНАЧЕЛНИЧЕ уз вас смо нормални постени људи.....пријете,подмећу,лазу јер им је прпа и највећи проблем сто се боје сто губе у сваком погледу....знате ста је највећи проблем што сте ви један поштен човјек без иједне украдене марке....побједа.....ко куца јер ви сте та Требиње урадили и превисе.....Поздрав из Херцеговине

ОДГОВОРИТЕ
Name

лакташи

01.08.2016 12:28

Трбле се усро ђе је храброст.Воле те Крајишници пуно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД Требиње провала

01.08.2016 17:16

На дан Св Илије ови из ХЕТ-а рекли свима бесплатана базен а сви знамо да се за св Илију не купа нити иде у винограде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бог нека те цува од владајуцих олоса

01.08.2016 21:42

Јасно ко дан СНСД ТИ ПРЕТИ ВУЦУРЕВИЦУ цувај се ови су на све спремни само да остану на власти.

ОДГОВОРИТЕ