Nove prijetnje smrću na adresu Vučurevića

Gradonačelniku Trebinja Slavku Vučureviću na službenu i-mejl adresu u subotu 30. jula stigla je prijeteća poruka u kojoj mu se prijeti smrću, a nakon što je jutros pregledana – prijetnja je odmah prijavljena policiji.

Republika Srpska 01.08.2016 | 12:42
Nove prijetnje smrću na adresu Vučurevića
Gradonačelnik Trebinja kaže da ovo nije prva prijeteća poruka upućena njemu i njegovoj porodici, da ih je ranije uredno prijavljivao nadležnim organima, ali i da su istražne mjere izostale.

Vučurević je takođe naveo da ga nije strah, ali da traži od policije i Okružnog tužilaštvo da preduzmu sve mjere kako bi bio pronađen onaj koji mu je uputio prijetnje.

"Stoji doslovce `Vučureviću bićeš ubijen`, sa jednom neprimjerenom psovkom u dodatku toga. Ovo nije prvi put da primam ovakve poruke, u suštini ih se ne bojim, ali se bojim da ipak organi koji su ranije znali za ovo ne preduzimaju ništa. Prema nekim podacima iz susjednih država ovakve se poruke vrlo često u velikom procentu ostvare.

Ja sam podnio zahtjev okružnom javnom tužilaštvu i CJB sa primjerkom ovakve poruke i zahtjevam od tih organe da se posvete ovom djelu i pronađu onoga ko prijeti. Da li je spreman da izvrši to djelo ili nije, to je pitanje, međutim, ja lično zbog lične bezbijednosti, ali i mira u ovom grad i građana želim da se ova poruka istraži i da vidimo ko, na koji način i po čijem nalogu šalje ovakve poruke koje ne uznemiravaju samo mene nego i širu javnost", rekao je Vučurević za BN televiziju.

U CJB Trebinje potvrdili su da im je stigao dopis iz gradske uprave, da je obavješteno i Okružno tužilaštvo, te da inspektri kriminalističke policije rade na rasvjetljavanju krivičnog djala ugroažavenja bezbjednosti.

BN televizija

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Макс

01.08.2016 11:06

Не дирајте Славкана, легенда је то!

ODGOVORITE
Name

Boxon

01.08.2016 11:25

Pa neka promijeni adresu i neće dobijati ”prijetnje smrću na adresu” a prijetnja će se vratiti pošiljaocu :)

ODGOVORITE
Name

smiješno

01.08.2016 11:53

Šta je ovo, Slavkan se prepao. Pusti email adrese, neće tebe niko, ne boj se.

ODGOVORITE
Name

Sandra

01.08.2016 12:27

Na sve su spremni do Oktobra....prljavo,podlo,neljudski....GRADONAČELNIČE uz vas smo normalni posteni ljudi.....prijete,podmeću,lazu jer im je prpa i najveći problem sto se boje sto gube u svakom pogledu....znate sta je najveći problem što ste vi jedan pošten čovjek bez ijedne ukradene marke....pobjeda.....ko kuca jer vi ste ta Trebinje uradili i previse.....Pozdrav iz Hercegovine

ODGOVORITE
Name

laktaši

01.08.2016 12:28

Trble se usro đe je hrabrost.Vole te Krajišnici puno.

ODGOVORITE
Name

SNSD Trebinje provala

01.08.2016 17:16

Na dan Sv Ilije ovi iz HET-a rekli svima besplatana bazen a svi znamo da se za sv Iliju ne kupa niti ide u vinograde.

ODGOVORITE
Name

bog neka te cuva od vladajucih olosa

01.08.2016 21:42

Jasno ko dan SNSD TI PRETI VUCUREVICU cuvaj se ovi su na sve spremni samo da ostanu na vlasti.

ODGOVORITE