Видео - Тренер Лудогореца попушта под притиском Управе: Румун мора у напад!

Како пише бугарска Тема Спорт управа Лудогореца је била бесна због одлуке Дерменџијева да Кешеруа стави на клупу за резервне играче, па ће се искусни голгетер наћи у стартној постави на стадиону Рајко Митић.

Фудбал 01.08.2016 | 10:00
Видео - Тренер Лудогореца попушта под притиском Управе: Румун мора у напад!
Тренер Лудогореца Геогри Дерменџијев ће морати да попусти под притиском управе Лудогореца и у стартну поставу на утакмици са Црвеном звездом у Београду уврсти румунског нападача и играча са највећим примањима у клубу Кладудија Кешеруа.

Румун, за којег је данас интересовање јавно показао газда Стеауе Ђиђи Бекали, постигао је изједначујући гол у Разграду, али је ушао са клупе за резервне играче, баш као и у утакмицама са подгоричком Младости у 2. колу квалификација Лиге шампиона.

Како пише бугарска Тема Спорт управа Лудогореца је била безна због одлуке Дерменџијева да Кешеруа стави на клупу за резервне играче, док је против Младости свој поступак могао да правда чињеницом да искусни голгетер није физички спреман након учешћа на Европском првенству.

Такође се додаје и да је евидентно да однос између тренера и Кешеруа није наручито добар, што се видело и код изјеначујућег гола у Разграду, када је Румун тек нако неколико секунди пружио руку Дерменџијеву док му је Борјан "чистио" копачке.

Остаје само да се види, кога би Кешру заменио, јер је тројка из напада Кафу, Вандерсон иЛукоки играла одлично, баш као и Марселињо иза њих.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар