Video - Trener Ludogoreca popušta pod pritiskom Uprave: Rumun mora u napad!

Kako piše bugarska Tema Sport uprava Ludogoreca je bila besna zbog odluke Dermendžijeva da Kešerua stavi na klupu za rezervne igrače, pa će se iskusni golgeter naći u startnoj postavi na stadionu Rajko Mitić.

Fudbal 01.08.2016 | 10:00
Video - Trener Ludogoreca popušta pod pritiskom Uprave: Rumun mora u napad!
Trener Ludogoreca Geogri Dermendžijev će morati da popusti pod pritiskom uprave Ludogoreca i u startnu postavu na utakmici sa Crvenom zvezdom u Beogradu uvrsti rumunskog napadača i igrača sa najvećim primanjima u klubu Kladudija Kešerua.

Rumun, za kojeg je danas interesovanje javno pokazao gazda Steaue Điđi Bekali, postigao je izjednačujući gol u Razgradu, ali je ušao sa klupe za rezervne igrače, baš kao i u utakmicama sa podgoričkom Mladosti u 2. kolu kvalifikacija Lige šampiona.

Kako piše bugarska Tema Sport uprava Ludogoreca je bila bezna zbog odluke Dermendžijeva da Kešerua stavi na klupu za rezervne igrače, dok je protiv Mladosti svoj postupak mogao da pravda činjenicom da iskusni golgeter nije fizički spreman nakon učešća na Evropskom prvenstvu.

Takođe se dodaje i da je evidentno da odnos između trenera i Kešerua nije naručito dobar, što se videlo i kod izjenačujućeg gola u Razgradu, kada je Rumun tek nako nekoliko sekundi pružio ruku Dermendžijevu dok mu je Borjan "čistio" kopačke.

Ostaje samo da se vidi, koga bi Kešru zamenio, jer je trojka iz napada Kafu, Vanderson iLukoki igrala odlično, baš kao i Marselinjo iza njih.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar