Тренер Бешикташа: Не требају ми ни Коларов, ни Балотели!

Неизвесна судбина некадашњих саиграча из Манчестер Ситија.

Фудбал 10.08.2016 | 09:30
Тренер Бешикташа: Не требају ми ни Коларов, ни Балотели!
Председник каже „хоћемо“ - а тренер „нећемо“. Изгледа да нису баш чиста посла у Бешикташу, али исто тако изгледа да од доласка Александра Коларова и Марија Балотелија у табор новог шампиона Турске неће бити ништа.

Иако су медији данима најављивали такву могућност, чак се и први човек клуба Фикрет Орман огласио тврдњом да има рецепт да смири несташног нападача Ливерпула, таква могућност практично је ичшезла после иступања у јавност Шенола Гунеша, шефа стручног штаба истанбулских Орлова.

„Балотели није у мојим плановима. Уопште не гледам блаконаклоно ка Марију. Никад нисам имао позитивно мишљење о њему“, изричит је Гунеш.

С друге стране, долазак Барселониног левог крила Адријана у Бешикташ затворио је пут могућем трансферу Александра Коларова. Њега нови тренер Манчестер Ситија Пеп Гвардиола не види као прву опцију на позицији левог бека, већ га, према писању енглеских медија, дописује на листу играча на које не рачуна, односно који би до краја прелазног рока могли да напусте Етихад (Јаја Туре, Хесус Навас, Вилфрид Бони, Пабло Забалета, Фернандо...).

„Биле су гласине да ће у Бешикташ доћи и Александар Коларов, међутим, ни он није у мојим плановима“, додао је Шенол Гунеш.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар