Trener Bešiktaša: Ne trebaju mi ni Kolarov, ni Baloteli!

Neizvesna sudbina nekadašnjih saigrača iz Mančester Sitija.

Fudbal 10.08.2016 | 09:30
Trener Bešiktaša: Ne trebaju mi ni Kolarov, ni Baloteli!
Predsednik kaže „hoćemo“ - a trener „nećemo“. Izgleda da nisu baš čista posla u Bešiktašu, ali isto tako izgleda da od dolaska Aleksandra Kolarova i Marija Balotelija u tabor novog šampiona Turske neće biti ništa.

Iako su mediji danima najavljivali takvu mogućnost, čak se i prvi čovek kluba Fikret Orman oglasio tvrdnjom da ima recept da smiri nestašnog napadača Liverpula, takva mogućnost praktično je ičšezla posle istupanja u javnost Šenola Guneša, šefa stručnog štaba istanbulskih Orlova.

„Baloteli nije u mojim planovima. Uopšte ne gledam blakonaklono ka Mariju. Nikad nisam imao pozitivno mišljenje o njemu“, izričit je Guneš.

S druge strane, dolazak Barseloninog levog krila Adrijana u Bešiktaš zatvorio je put mogućem transferu Aleksandra Kolarova. Njega novi trener Mančester Sitija Pep Gvardiola ne vidi kao prvu opciju na poziciji levog beka, već ga, prema pisanju engleskih medija, dopisuje na listu igrača na koje ne računa, odnosno koji bi do kraja prelaznog roka mogli da napuste Etihad (Jaja Ture, Hesus Navas, Vilfrid Boni, Pablo Zabaleta, Fernando...).

„Bile su glasine da će u Bešiktaš doći i Aleksandar Kolarov, međutim, ni on nije u mojim planovima“, dodao je Šenol Guneš.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar