Видео: Ала брију! ПСЖ завршио припреме - 2:1, 3:1, 3:1, 4:0!

Лансирано ново дете у нападу!

Фудбал 31.07.2016 | 17:00
Видео: Ала брију! ПСЖ завршио припреме - 2:1, 3:1, 3:1, 4:0!
Моћни били - моћни остали. Пари Сен Жермен јесте претрпео неколико промена у играчком кадру, али је и даље страх и трепет за ривале. Не само у Француској, већ широм света. Потврдили су то Свеци још једном победом у оквиру Интернационалног купа шампиона, тако што су у ноћи између суботе и недеље узели меру Лестеру - 4:0.

До тријумфа у калифорнијском Карсону тим Унаја Емерија стигао је лаким, брзим и једноставним акцијама, за које синоћ спора одбрана енглеског првака није имала одговор, па је голманКаспер Шмајхел капитулирао по два пута у оба полувремена. Највише захваљујући чуду од детета које је током припремног периода лансирао стручни штаб Парижана.

Реч је о 18-годишњем нападачу Нанитаму Жонатану Иконеу. Момку који је прошле сезоне играо за други тим ПСЖ-а, да би га Емери повео на припреме после одласка Златана Ибрахимовића и сазнања да Кевин Огустин има обавезе у омладинској репрезентацији. Није ни слутио како је погодио, јер је Иконе најпре изнудио једанаестерац који је успешно реализовао Единсон Кавани (25. минут), а затим се и сам постарао да заврши акцију и 45. минуту дуплира предност свог тима. А пре три дана дао је гол и Реал Мадриду...

Безопасни Лестер, који је повремено покушавао тек после корнера и слободних удараца, докрајчили су Лукас Моура (64) и још један нападач из подмлатка са Парка принчева, Одсон Едуард (90). Доволино за убедљив крај припремног пеирода и све победе Парижана у њему. ПСЖ је редом обарао на плећа Вест Бромвич Албион (2:1), Интер (3:1), Реал Мадрид (3:1) и сад Лестер (4:0) потврђујући да је спреман за нову сезону, која почиње утакмицом за пехар Суперкупа Француске, 6. августа против Лиона у Клагенфурту.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар