“Савез за Семберију” заједнички слоган

Тропска температура није омела Савез за промјене да најави политичко хлађење супарничког табора! Процес одузимања власти СНСД-у и његовим партнерима биће настављен након локалних избора - поручили су данас  челници  Савеза за промјене  у Бијељини, гдје су  промовисали изборни слоган - “Савез за Семберију”.

Република Српска 31.07.2016 | 15:28
“Савез за Семберију” заједнички слоган
Савез за промјене јединствен је! У највећем броју општина и градова Републике Српске наступиће са заједничким кандидатом.

Тако це бити и у Бијељини!  Поновна побједа кандидата за градонацелника Миће Мићића не доводи се у питање! У овом савезу ниста мањи значај не придају ни осталим градовима и општинама у Српској! Имају јасну поруку!

“Вријеме је да кончно, послије 18 година СНСД и њихови партнери оду на хлађење у главном граду и да се тамо осјети један нови дух, нова атмосфера једне нове структуре која ће увјерен сам доћи у Бањалуку”, рекао је потпредсједник ПДП-а Игор Црнадак.

Осим заједничких кандидата, Савез за промјене имаће и заједничке изборне штабове.

“Овдје имамо и Савез за Семберију, гдје поред пет политичких субјеката  који чине Савез за промјене  имамо јос шест политичких субјеката  који заједно са СДС-ом подржавају кандидата СДС-а да наставимо започете пројекте”, рекао је потпредсједник СДС-а Мићо Мићић.



БН телевизија