“Savez za Semberiju” zajednički slogan

Tropska temperatura nije omela Savez za promjene da najavi političko hlađenje suparničkog tabora! Proces oduzimanja vlasti SNSD-u i njegovim partnerima biće nastavljen nakon lokalnih izbora - poručili su danas  čelnici  Saveza za promjene  u Bijeljini, gdje su  promovisali izborni slogan - “Savez za Semberiju”.

Republika Srpska 31.07.2016 | 15:28
“Savez za Semberiju” zajednički slogan
Savez za promjene jedinstven je! U najvećem broju opština i gradova Republike Srpske nastupiće sa zajedničkim kandidatom.

Tako ce biti i u Bijeljini!  Ponovna pobjeda kandidata za gradonacelnika Miće Mićića ne dovodi se u pitanje! U ovom savezu nista manji značaj ne pridaju ni ostalim gradovima i opštinama u Srpskoj! Imaju jasnu poruku!

“Vrijeme je da končno, poslije 18 godina SNSD i njihovi partneri odu na hlađenje u glavnom gradu i da se tamo osjeti jedan novi duh, nova atmosfera jedne nove strukture koja će uvjeren sam doći u Banjaluku”, rekao je potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak.

Osim zajedničkih kandidata, Savez za promjene imaće i zajedničke izborne štabove.

“Ovdje imamo i Savez za Semberiju, gdje pored pet političkih subjekata  koji čine Savez za promjene  imamo jos šest političkih subjekata  koji zajedno sa SDS-om podržavaju kandidata SDS-a da nastavimo započete projekte”, rekao je potpredsjednik SDS-a Mićo Mićić.



BN televizija