Тест - видео: Грујић на паузи, Марковић са клупе, Ливерпул - Милан 2:0!

Фудбалери Ливерпула победили су Милан у Калифорнији резултатом 2:0, у утакмици у којој је са клупе наступио српски репрезентативац Лазар Марковић.

Фудбал 31.07.2016 | 15:30
Тест - видео: Грујић на паузи, Марковић са клупе, Ливерпул - Милан 2:0!
Марко Грујић због жестоког судара главом на мечу са Челсијем и даље паузира, а постоји вероватноћа да ће пропустити и први меч у новој сезони Премијер лиге.

Ливерпул је до победе стигао захваљујући головима Дивока Ориђија и Роберта Фирмина у другом делу игре, који је приказао како би Клопови нападачки "црвени" заиста требало да изгледају.

Немачки стручњак је промешао поставу у односу на пораз од Челсија, али је морао да сачека читавих сат времена и још неколико измена да се склопе коцкице.

Белгијанац Ориђи је лепо смирио лопту на левој страни, избацио чувара и прецизним ударцем показао зашто га многи виде као првог нападача екипе у новој сезони. Десетак минута касније Фирмино је клизећи проследио помало срећан пас Шеја Оџоа у мрежу и поставио коначан резултат.

Медији из Ливерпула наводе да је Лазар Марковић, који је ушао на полувремену, приказао "више него раније", али да је потребно још како би се изборио за место у екипи.



У другој утакмици Међународног купа шампиона ПСЖ је демолирао актуелне прваке Премијер лиге Лестер са 4:0.

Велико изненађење протекле фудбалске сезоне није имало шансе против "светаца" који су преко Каванија, Иконеа, Лукаша и Едуарда стигли до убедљиве победе.

Раније, прштало је и на утакмицама Бајерн - Интер (4:1), Реал - Челси (3:2) и Барселона - Селтик (3:1).

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар