Test - video: Grujić na pauzi, Marković sa klupe, Liverpul - Milan 2:0!

Fudbaleri Liverpula pobedili su Milan u Kaliforniji rezultatom 2:0, u utakmici u kojoj je sa klupe nastupio srpski reprezentativac Lazar Marković.

Fudbal 31.07.2016 | 15:30
Test - video: Grujić na pauzi, Marković sa klupe, Liverpul - Milan 2:0!
Marko Grujić zbog žestokog sudara glavom na meču sa Čelsijem i dalje pauzira, a postoji verovatnoća da će propustiti i prvi meč u novoj sezoni Premijer lige.

Liverpul je do pobede stigao zahvaljujući golovima Divoka Oriđija i Roberta Firmina u drugom delu igre, koji je prikazao kako bi Klopovi napadački "crveni" zaista trebalo da izgledaju.

Nemački stručnjak je promešao postavu u odnosu na poraz od Čelsija, ali je morao da sačeka čitavih sat vremena i još nekoliko izmena da se sklope kockice.

Belgijanac Oriđi je lepo smirio loptu na levoj strani, izbacio čuvara i preciznim udarcem pokazao zašto ga mnogi vide kao prvog napadača ekipe u novoj sezoni. Desetak minuta kasnije Firmino je klizeći prosledio pomalo srećan pas Šeja Odžoa u mrežu i postavio konačan rezultat.

Mediji iz Liverpula navode da je Lazar Marković, koji je ušao na poluvremenu, prikazao "više nego ranije", ali da je potrebno još kako bi se izborio za mesto u ekipi.



U drugoj utakmici Međunarodnog kupa šampiona PSŽ je demolirao aktuelne prvake Premijer lige Lester sa 4:0.

Veliko iznenađenje protekle fudbalske sezone nije imalo šanse protiv "svetaca" koji su preko Kavanija, Ikonea, Lukaša i Eduarda stigli do ubedljive pobede.

Ranije, prštalo je i na utakmicama Bajern - Inter (4:1), Real - Čelsi (3:2) i Barselona - Seltik (3:1).

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar