Хапшење у Градишци: Пронађена дрога

Полиција у Градишци ухапсила је Г.Р. (34), из тог града, у акцији кодног назива “Плантаже 2016” и том приликом код њега пронашла 600 сјеменки индијске конопље.

Република Српска 31.07.2016 | 10:50
Хапшење у Градишци: Пронађена дрога
Како је потврђено у ЦЈБ Бањалука, полиција је акцију извела у четвртак под надзором Окружног тужилаштва Бањалука. Полиција је на основу наредбе Основног суда Градишка, извршила претрес куће, помоћних објеката и возила, у мјесту Бок Јанковац код Градишке које користи Г.Р.

“Приликом претреса пронађено је и одузето око 600 сјеменки које својим изгледом асоцирају на сјеменке индијске конопље, око 10 грама зелене биљне материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану, дигитална вага и други предмети погодни за производњу опојних дрога”, саопштено је из ЦЈБ Бањалука.

Полиција је изузете предмете депоновала у Основни суд Градишка и послужиће као доказ у кривичном поступку.

“Због сумње да је извршио кривично дјело неовлашћена производња и промет опојних дрога Г.Р. је лишен слободе, те након завршене криминалистичке обраде, поступајући тужилац Окружног тужилаштва Бањалука, наложио је да се пусти на слободу, а да се по комплетирању и документовању предмета, у редовној процедури достави извјештај за кривично дјело неовлашћена производња и промет опојних дрога“, рекли су у ЦЈБ Бањалука.

Извор: Независне новине

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Боки

31.07.2016 09:12

Пустили га и то је то

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанин

31.07.2016 09:48

Нека сте га ухапсили, сад само јос да ухапсите онога на кога сумњате да је налозио убиство Милана Вукелица.

ОДГОВОРИТЕ