Hapšenje u Gradišci: Pronađena droga

Policija u Gradišci uhapsila je G.R. (34), iz tog grada, u akciji kodnog naziva “Plantaže 2016” i tom prilikom kod njega pronašla 600 sjemenki indijske konoplje.

Republika Srpska 31.07.2016 | 10:50
Hapšenje u Gradišci: Pronađena droga
Kako je potvrđeno u CJB Banjaluka, policija je akciju izvela u četvrtak pod nadzorom Okružnog tužilaštva Banjaluka. Policija je na osnovu naredbe Osnovnog suda Gradiška, izvršila pretres kuće, pomoćnih objekata i vozila, u mjestu Bok Jankovac kod Gradiške koje koristi G.R.

“Prilikom pretresa pronađeno je i oduzeto oko 600 sjemenki koje svojim izgledom asociraju na sjemenke indijske konoplje, oko 10 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, digitalna vaga i drugi predmeti pogodni za proizvodnju opojnih droga”, saopšteno je iz CJB Banjaluka.

Policija je izuzete predmete deponovala u Osnovni sud Gradiška i poslužiće kao dokaz u krivičnom postupku.

“Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga G.R. je lišen slobode, te nakon završene kriminalističke obrade, postupajući tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka, naložio je da se pusti na slobodu, a da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta, u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za krivično djelo neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“, rekli su u CJB Banjaluka.

Izvor: Nezavisne novine

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Boki

31.07.2016 09:12

Pustili ga i to je to

ODGOVORITE
Name

Banjalucanin

31.07.2016 09:48

Neka ste ga uhapsili, sad samo jos da uhapsite onoga na koga sumnjate da je nalozio ubistvo Milana Vukelica.

ODGOVORITE