Голеада Челсија и Реала пред 105.826 гледалаца!

Шампион Европе за нешто више од пола сата постигао три гола против Челсија, а онда "смањио гас", па су "плавци" пред крај меча успели да смање на 3:2 (3:0) пред 100 хиљада навијача у Ен Арбору у Мичигену!

Фудбал 31.07.2016 | 11:30
Голеада Челсија и Реала пред 105.826 гледалаца!
Спектакл!

"Велика кућа" односно "Тхе Биг Хоусе" стадион у Ен Арбору у америчкој савезној држави Мичиген вечерас био је до краја испуњен, па је 105.826 гледалаца могло да ужива у невероватној утакмици Реал Мадрида и Челсија.

На трибине овог велелепног објекта није могла да падне "шибица", па су многобројни навијачи могли да виде сјајно прво полувреме Реал Мадрида, а потом и фантастичну завршницу Челсија који је тако "спасао част", упркос томе што се ради о пријатељској утакмици.

Шампион Европе је већ у 37. минуту меча имао великих 3:0...

Марсело је у 19. и 26. минуту погодио на асистенцију Асенсија, да би Бразилац у 37. минуту асистирао за Дијаза и великих 3:0. Незадовољан је био Антонио Конте игром својих пулена и мирисало је и на већу катастрофу, али све до последњих десет минута нисмо видели нови погодак.

А, била су још два и оба је постигао Еден Азар и тако ублажио пораз Челсија на подношљивих 3:2 (3:0).

Белгијанац је тако најавио боље партије у новој сезони, након претходне у којој је до самог краја био без гола, а Зинедин Зидан је представио неке нове наде Реал Мадрида попут Марка Асенсија.

И Челси и Реал Мадрид сада имају по победу и пораз на Интернационалном купу шампиона пошто су "плавци" у првом колу савладали Ливерпул, док је Реал Мадрид изгубио од Пари сен Жермена.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар