Goleada Čelsija i Reala pred 105.826 gledalaca!

Šampion Evrope za nešto više od pola sata postigao tri gola protiv Čelsija, a onda "smanjio gas", pa su "plavci" pred kraj meča uspeli da smanje na 3:2 (3:0) pred 100 hiljada navijača u En Arboru u Mičigenu!

Fudbal 31.07.2016 | 11:30
Goleada Čelsija i Reala pred 105.826 gledalaca!
Spektakl!

"Velika kuća" odnosno "The Big House" stadion u En Arboru u američkoj saveznoj državi Mičigen večeras bio je do kraja ispunjen, pa je 105.826 gledalaca moglo da uživa u neverovatnoj utakmici Real Madrida i Čelsija.

Na tribine ovog velelepnog objekta nije mogla da padne "šibica", pa su mnogobrojni navijači mogli da vide sjajno prvo poluvreme Real Madrida, a potom i fantastičnu završnicu Čelsija koji je tako "spasao čast", uprkos tome što se radi o prijateljskoj utakmici.

Šampion Evrope je već u 37. minutu meča imao velikih 3:0...

Marselo je u 19. i 26. minutu pogodio na asistenciju Asensija, da bi Brazilac u 37. minutu asistirao za Dijaza i velikih 3:0. Nezadovoljan je bio Antonio Konte igrom svojih pulena i mirisalo je i na veću katastrofu, ali sve do poslednjih deset minuta nismo videli novi pogodak.

A, bila su još dva i oba je postigao Eden Azar i tako ublažio poraz Čelsija na podnošljivih 3:2 (3:0).

Belgijanac je tako najavio bolje partije u novoj sezoni, nakon prethodne u kojoj je do samog kraja bio bez gola, a Zinedin Zidan je predstavio neke nove nade Real Madrida poput Marka Asensija.

I Čelsi i Real Madrid sada imaju po pobedu i poraz na Internacionalnom kupu šampiona pošto su "plavci" u prvom kolu savladali Liverpul, dok je Real Madrid izgubio od Pari sen Žermena.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar