Двије жртве удеса на Ибарској магистрали

Два младића су погинула, а два су повређена у судару два аутомобила на Ибарској магистрали, код насиља Рушањ, наводе из Хитне помоћи.

Србија 30.07.2016 | 09:45
Двије жртве удеса на Ибарској магистрали
Удес се догодио у 05.19 часова, а на лице места су послате три екипе Хитне помоћи, од којих је једна само могла да констатује смрт двојице младића, старих између 20 и 25 година.

Друга два младића, старих 25 и 28 година, задобила су тешке трауме и превезена су на Одељење за реанимацију Ургентног центра.

У саобраћајној несрећи, која се догодила синоћ у 22.54 часова на аеродромском путу, ка аутопуту, код музеја, повређена су два мушкарца, старости од 41 и 24 године, и једна женска особа (27), и пребачени у Клиничко-болнички центар Земун (КБЦ Земун).




Две особе женског пола, старости од 58 и 40 година, повређене су 21.03 часова у удесу у Тошином бунару, код базена, и одвезене у КБЦ Земун.

Још једна особа женског пола (43) повређена је у саобраћајној несрећи у 19.14 часова на аутопуту за Загреб код Сава Центра и превезена у Ургентни центар.

Хитна помоћ је ноћас у 02.32 часа примила позив да је у Дечанској улици, при улазу у тунел, дошло до саобраћајне несреће у којој је учествовао мотоциклиста, али он није затечен на лицу места.

Хитна помоћ је протекле ноћи интервенисала 129 пута, од којих 35 на јавном месту, а за помоћ су се највише јављали астматичари и психијатријски болесници.



У Београду се јуче догодило пет саобраћајних несрећа, а Хитна помоћ је интервенисала 161 пут, од којих 52 на јавном месту, додала је Мацура.

Код Орловаче обустављен саобраћај због несреће

На државном путу И Б реда број 22, у Орловачи, код Београда, између бензинске станице "Црyо гас" и искључења за Рушањ, услед саобраћајне несреће, дошло до обуставе саобраћаја, саопштило је данас Јавно предузеће "Путеви Србије".

Како се наводи у саопшетњу, учесници у саобраћају треба да буду посебно опрезни, поштују ограничења брзине и да прилагоде брзину кретања условима на путу, а јавност ће бити благовремено обавештена о нормализацији саобраћаја.



Извор: Тањуг
Фото: Информер

Коментари / 0

Оставите коментар