Dvije žrtve udesa na Ibarskoj magistrali

Dva mladića su poginula, a dva su povređena u sudaru dva automobila na Ibarskoj magistrali, kod nasilja Rušanj, navode iz Hitne pomoći.

Srbija 30.07.2016 | 09:45
Dvije žrtve udesa na Ibarskoj magistrali
Udes se dogodio u 05.19 časova, a na lice mesta su poslate tri ekipe Hitne pomoći, od kojih je jedna samo mogla da konstatuje smrt dvojice mladića, starih između 20 i 25 godina.

Druga dva mladića, starih 25 i 28 godina, zadobila su teške traume i prevezena su na Odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila sinoć u 22.54 časova na aerodromskom putu, ka autoputu, kod muzeja, povređena su dva muškarca, starosti od 41 i 24 godine, i jedna ženska osoba (27), i prebačeni u Kliničko-bolnički centar Zemun (KBC Zemun).
Dve osobe ženskog pola, starosti od 58 i 40 godina, povređene su 21.03 časova u udesu u Tošinom bunaru, kod bazena, i odvezene u KBC Zemun.

Još jedna osoba ženskog pola (43) povređena je u saobraćajnoj nesreći u 19.14 časova na autoputu za Zagreb kod Sava Centra i prevezena u Urgentni centar.

Hitna pomoć je noćas u 02.32 časa primila poziv da je u Dečanskoj ulici, pri ulazu u tunel, došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao motociklista, ali on nije zatečen na licu mesta.

Hitna pomoć je protekle noći intervenisala 129 puta, od kojih 35 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali astmatičari i psihijatrijski bolesnici.U Beogradu se juče dogodilo pet saobraćajnih nesreća, a Hitna pomoć je intervenisala 161 put, od kojih 52 na javnom mestu, dodala je Macura.

Kod Orlovače obustavljen saobraćaj zbog nesreće

Na državnom putu I B reda broj 22, u Orlovači, kod Beograda, između benzinske stanice "Cryo gas" i isključenja za Rušanj, usled saobraćajne nesreće, došlo do obustave saobraćaja, saopštilo je danas Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Kako se navodi u saopšetnju, učesnici u saobraćaju treba da budu posebno oprezni, poštuju ograničenja brzine i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, a javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja.Izvor: Tanjug
Foto: Informer

Komentari / 0

Ostavite komentar