Ванда Нара је чудо! Икарди постаје други најплаћенији играч Серије А!

Ванда Нара убедила Тохира и Аузилија! Ипак, Аурелио Де Лаурентис се нада да би до преокрета могло да дође...

Фудбал 01.08.2016 | 00:15
Ванда Нара је чудо! Икарди постаје други најплаћенији играч Серије А!
Затворено је спектакуларно поглавље трансфера Гонзала Игуаина, ускоро ће бити стављена тачка и на продају Пола Погбе, а фудбалска Италија ће врло брзо добити још једну закључену причу. И то ону у којој ће Мауро Икарди постати други најплаћенији играч Серије А. Али, адресу неће мењати.

Према информацијама до којих су стигли новинари телевизије Спорт Медијасет, Икардијева жена и агент Ванда Нара обавила је цео сет разговора са председником Ериком Тохиром и спортским директором Интера Пјером Аузилијом у уторак и среду и наводно успела да избоксује оно што је највише желела – останак изабраника његог срца у Интеру, уз значајно увећање плате и потпуно нови уговор!

И то би, како ствари стоје, изгледало овако – Икарди би добио уговор до 2020. године и годишња примања од 7.000.000 евра, што је за само 500.000 мање од онога што ћеИгуаин добијати у Јувентусу. Међутим, Интер је Икардију обећао и три милиона евра од продаје ауторских права на његово име. То је, отрпилике, оно што је и први човек НаполијаАурелио Де Лаурентис нудио Икардију пре неколико дана. Али, председник Наполија нада се да би преокрет могао да се догоди у последњем тренутку, пошто је недавно послао најновију, уједно и последњу понуду од 60.000.000 евра, плус разне бонусе.

Де Лаурентис би вероватно одавно престао да јури капитена Интера, али је Мауро велика жеља тренера Мауриција Сарија.

Међутим, ако се у наредним данима постигну сви потребни договори, Икарди остаје на истој адреси.

А пре само две недеље Интер је стопирао све преговоре са Икардијем, јер је клупски врх сматрао да је плата од 2.300.000 евра више него довољна... 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар