Vanda Nara je čudo! Ikardi postaje drugi najplaćeniji igrač Serije A!

Vanda Nara ubedila Tohira i Auzilija! Ipak, Aurelio De Laurentis se nada da bi do preokreta moglo da dođe...

Fudbal 01.08.2016 | 00:15
Vanda Nara je čudo! Ikardi postaje drugi najplaćeniji igrač Serije A!
Zatvoreno je spektakularno poglavlje transfera Gonzala Iguaina, uskoro će biti stavljena tačka i na prodaju Pola Pogbe, a fudbalska Italija će vrlo brzo dobiti još jednu zaključenu priču. I to onu u kojoj će Mauro Ikardi postati drugi najplaćeniji igrač Serije A. Ali, adresu neće menjati.

Prema informacijama do kojih su stigli novinari televizije Sport Medijaset, Ikardijeva žena i agent Vanda Nara obavila je ceo set razgovora sa predsednikom Erikom Tohirom i sportskim direktorom Intera Pjerom Auzilijom u utorak i sredu i navodno uspela da izboksuje ono što je najviše želela – ostanak izabranika njegog srca u Interu, uz značajno uvećanje plate i potpuno novi ugovor!

I to bi, kako stvari stoje, izgledalo ovako – Ikardi bi dobio ugovor do 2020. godine i godišnja primanja od 7.000.000 evra, što je za samo 500.000 manje od onoga što ćeIguain dobijati u Juventusu. Međutim, Inter je Ikardiju obećao i tri miliona evra od prodaje autorskih prava na njegovo ime. To je, otrpilike, ono što je i prvi čovek NapolijaAurelio De Laurentis nudio Ikardiju pre nekoliko dana. Ali, predsednik Napolija nada se da bi preokret mogao da se dogodi u poslednjem trenutku, pošto je nedavno poslao najnoviju, ujedno i poslednju ponudu od 60.000.000 evra, plus razne bonuse.

De Laurentis bi verovatno odavno prestao da juri kapitena Intera, ali je Mauro velika želja trenera Mauricija Sarija.

Međutim, ako se u narednim danima postignu svi potrebni dogovori, Ikardi ostaje na istoj adresi.

A pre samo dve nedelje Inter je stopirao sve pregovore sa Ikardijem, jer je klupski vrh smatrao da je plata od 2.300.000 evra više nego dovoljna... 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar