Хапшење лопова у Бањалуци и Лакташима

Двадесетосмогодишњи Бањалучанин чији су иницијали А.А. је ухапшен док је његов суграђанин Г.М. /24/ у бјекству, а осумњичени су да су 19. јула у мјесту Косјерево код Лакташа опљачкали бензинску пумпу “Дарко комерц”.

Република Српска 29.07.2016 | 21:52
Хапшење лопова у Бањалуци и Лакташима
Том приликом осумњичени су однијели новац и разне врсте цигарета причинивши укупну материјалну штету од 6.000 КМ.

Портпарол Центра јавне безбједности /ЦЈБ/ Бањалука Марија Маркановић рекла је Срни да су хапшење јуче током акције “Цитроен”, под надзором Окружног тужилаштва Бањалука, извршили припадници Полицијске станице Лакташи и Сектора криминалистичке полиције ЦЈБ Бањалука.

Маркановићева је нагласила да је лице Г.М. већ дуже вријеме у бјекству, и да је расписана потрага за њим.

Полиција је изразила сумњу да се он крије у стану у Улици Крајишких бригада, општина Лакташи, те је јуче на основу наредбе Основног суда Бања Лука, извршила претрес стана.

“Приликом претреса стана пронађено је и изузето 12 пакета опојне дроге марихуана, укупне тежине од око 850 грама, мобилни телефон, више СИМ картица, одјећа за коју постоје индиције да је коришћена приликом извршења кривичног дјела тешка крађа, као и предмети за које се сумња да потичу из тог кривичног дјела и који ће послужити као доказ у кривичном поступку”, прецизирала је Маркановићева.

О свему је обавијештено бањалучко Окружно тужилаштво.

Након испитивања ухапшени А.А. је према налогу тужилаштва пуштен на слободу, а против њега слиједи извјештај надлежном тужилаштву за почињена кривична дјела тешка крађа. Срна незванично сазнаје да је ухапшен Аденир Абазагић.

Полиција и даље наставља потрагу за Г.М.

(ИнфоБН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ЦИЛИМ АГА

30.07.2016 02:27

ЈОЈ ЗЕНО ДАЈ МИ ПОЊАВУ ДА СЕ ПОКРИЈЕМ ПО ГЛАВИ . ЕТО ХИии.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Богољуб

31.07.2016 06:58

Ееех, процитах наслов и помислих,напокон! А оно...

ОДГОВОРИТЕ