Hapšenje lopova u Banjaluci i Laktašima

Dvadesetosmogodišnji Banjalučanin čiji su inicijali A.A. je uhapšen dok je njegov sugrađanin G.M. /24/ u bjekstvu, a osumnjičeni su da su 19. jula u mjestu Kosjerevo kod Laktaša opljačkali benzinsku pumpu “Darko komerc”.

Republika Srpska 29.07.2016 | 21:52
Hapšenje lopova u Banjaluci i Laktašima
Tom prilikom osumnjičeni su odnijeli novac i razne vrste cigareta pričinivši ukupnu materijalnu štetu od 6.000 KM.

Portparol Centra javne bezbjednosti /CJB/ Banjaluka Marija Markanović rekla je Srni da su hapšenje juče tokom akcije “Citroen”, pod nadzorom Okružnog tužilaštva Banjaluka, izvršili pripadnici Policijske stanice Laktaši i Sektora kriminalističke policije CJB Banjaluka.

Markanovićeva je naglasila da je lice G.M. već duže vrijeme u bjekstvu, i da je raspisana potraga za njim.

Policija je izrazila sumnju da se on krije u stanu u Ulici Krajiških brigada, opština Laktaši, te je juče na osnovu naredbe Osnovnog suda Banja Luka, izvršila pretres stana.

“Prilikom pretresa stana pronađeno je i izuzeto 12 paketa opojne droge marihuana, ukupne težine od oko 850 grama, mobilni telefon, više SIM kartica, odjeća za koju postoje indicije da je korišćena prilikom izvršenja krivičnog djela teška krađa, kao i predmeti za koje se sumnja da potiču iz tog krivičnog djela i koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku”, precizirala je Markanovićeva.

O svemu je obaviješteno banjalučko Okružno tužilaštvo.

Nakon ispitivanja uhapšeni A.A. je prema nalogu tužilaštva pušten na slobodu, a protiv njega slijedi izvještaj nadležnom tužilaštvu za počinjena krivična djela teška krađa. Srna nezvanično saznaje da je uhapšen Adenir Abazagić.

Policija i dalje nastavlja potragu za G.M.

(InfoBN)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

CILIM AGA

30.07.2016 02:27

JOJ ZENO DAJ MI PONJAVU DA SE POKRIJEM PO GLAVI . ETO HIii.

ODGOVORITE
Name

Bogoljub

31.07.2016 06:58

Eeeh, procitah naslov i pomislih,napokon! A ono...

ODGOVORITE