Благојевић: У Бијељини влада безакоње

Чланови СРС “9.јануар”, који дужи низ година дјелују на овим просторима, изражавају незадовољство ситуацијом коју је произвела нова скупштинска већина окупљена око СНСД-а и потезима који они повлаче.

Република Српска 29.07.2016 | 19:40
Благојевић: У Бијељини влада безакоње
На конференцији за новинаре одржаној у Бијељини апеловали су на странке опозиције да 1. августа за када је заказана сједница Скупштине града, учествују у раду и спријече безакоње и нове смјене.

Суд је у претходном периоду поништио одлуке о смјени тројице начелника Одјељења у Градској управи, чиме је јасно доказано да је нова скупштинска већина те одлуке донијела без законске основе.

Потези нове скупштинске већине могу се окарактерисати као безакоње. Смјена начелника и око 60 функционера која су се десила протеклих дана урађена су без законске основе, самим тим проузрокујући велике трошкове које ће на крају платити грађани.

Очигледно је да то скупштинску већину не занима и желе само да онемогуће поновну побједу Миће Мићића на наредним изборима, речено је на данашњој конференцији за новинаре СРС “9.јануар”.

Предсједник странке Мирко Благојевић још једном је упозорио и на могуће окупљање, наводно, незадовољних бораца у режији СНСД, сличан оном у парку Младен Стојановић у Бањалуци, а све усмјерено против градоначелника Миће Мићића.

(БН телевизија)