Blagojević: U Bijeljini vlada bezakonje

Članovi SRS “9.januar”, koji duži niz godina djeluju na ovim prostorima, izražavaju nezadovoljstvo situacijom koju je proizvela nova skupštinska većina okupljena oko SNSD-a i potezima koji oni povlače.

Republika Srpska 29.07.2016 | 19:40
Blagojević: U Bijeljini vlada bezakonje
Na konferenciji za novinare održanoj u Bijeljini apelovali su na stranke opozicije da 1. avgusta za kada je zakazana sjednica Skupštine grada, učestvuju u radu i spriječe bezakonje i nove smjene.

Sud je u prethodnom periodu poništio odluke o smjeni trojice načelnika Odjeljenja u Gradskoj upravi, čime je jasno dokazano da je nova skupštinska većina te odluke donijela bez zakonske osnove.

Potezi nove skupštinske većine mogu se okarakterisati kao bezakonje. Smjena načelnika i oko 60 funkcionera koja su se desila proteklih dana urađena su bez zakonske osnove, samim tim prouzrokujući velike troškove koje će na kraju platiti građani.

Očigledno je da to skupštinsku većinu ne zanima i žele samo da onemoguće ponovnu pobjedu Miće Mićića na narednim izborima, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare SRS “9.januar”.

Predsjednik stranke Mirko Blagojević još jednom je upozorio i na moguće okupljanje, navodno, nezadovoljnih boraca u režiji SNSD, sličan onom u parku Mladen Stojanović u Banjaluci, a sve usmjereno protiv gradonačelnika Miće Mićića.

(BN televizija)