Приједор: Пацијент напао медицинара

Пацијент смјештен у приједорској болници у ноћи између петка и суботе ножем је напао медицинског радника ове здравствене установе.

Република Српска 29.07.2016 | 15:38
Приједор: Пацијент напао медицинара
Како је потврђено из ЦЈБ Приједор, Б.Б. (72) из Новог Града, смјештен на интерно одјељење болнице „Др Младен Стојановић“, 23. јула око 4:30 часова ножем је напао медицинског техничара Н.М. и убо га у препоне.

О догађају је обавијештен дежурни тужилац, а против Б.Б. ће бити поднијет извјештај о почињеном кривичном дјелу тешка тјелесна повреда.

Како незванично сазнајемо, након овог немилог догађаја Б.Б. је премјештен на психијатријско одјељење приједорске болнице. Према непотврђеним информацијама, Н.М. се налази у стабилном стању.

Подјећамо, да је недавно тачније 14.јуна, на паркингу поменуте болнице избоден В.П. (23). Од њега су два мушкарца, док је у ауту био у друштву са двије женске особе, тражили цигарете. Када им је рекао да их нема, дошло је до вербалног сукоба, те је тада један од њих извадио нож и В.П. посјекао по ногама.

Полиција је наредни дан ухапсила М.А. (25) под сумњом да је он посјекао В.П.

(Приједорданас)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

суп

29.07.2016 17:24

У болници се дешавају разни облици криминала због којих би директор Совиљ требао поднијети оставку лопов днс.Примају се радници преко везе и за новац а тражи се обавезно да су чланови днс.Неће ни овај лопов дуго.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колега

29.07.2016 18:03

Ортопед сумњивог квалитета узима новац за запослење а изиграва поштењачину.Директор Совиљ је огрезао у криминал и непотизам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

перо

29.07.2016 18:18

И бивши директор Дома Здравља Миодраговић Младен члан днс је узимао новац па је смијењен.Лопов днс а његова жена је постављена за директора Центра за социјални рад као проф социологије односно нестручна особа само зато што је у днс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

радник болнице

29.07.2016 18:29

Овај инцидент је само дјелић ненормалних појава које се дешавају у овој установи од како је Совиљ директор.Међуљуски односи су добро нарушени и захваљујући директору због непотизма,страначког запошљавања и других видова криминала.Хитна смјена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

грађанин

29.07.2016 18:40

Док кадрови днс нису окупирали болницу и Дом Здравља здравствене услуге су биле на већем нивоу.Овај случај је само један у низу инцидената који се дешавају у овој установи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марићка

01.08.2016 12:20

У Дому здравља је било лоповлука колико хоћете за вријеме бившег директора Миодраговића,његовом сњеном бројни проблеми су ријешени.Узимо је паре од приправника.

ОДГОВОРИТЕ