Prijedor: Pacijent napao medicinara

Pacijent smješten u prijedorskoj bolnici u noći između petka i subote nožem je napao medicinskog radnika ove zdravstvene ustanove.

Republika Srpska 29.07.2016 | 15:38
Prijedor: Pacijent napao medicinara
Kako je potvrđeno iz CJB Prijedor, B.B. (72) iz Novog Grada, smješten na interno odjeljenje bolnice „Dr Mladen Stojanović“, 23. jula oko 4:30 časova nožem je napao medicinskog tehničara N.M. i ubo ga u prepone.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac, a protiv B.B. će biti podnijet izvještaj o počinjenom krivičnom djelu teška tjelesna povreda.

Kako nezvanično saznajemo, nakon ovog nemilog događaja B.B. je premješten na psihijatrijsko odjeljenje prijedorske bolnice. Prema nepotvrđenim informacijama, N.M. se nalazi u stabilnom stanju.

Podjećamo, da je nedavno tačnije 14.juna, na parkingu pomenute bolnice izboden V.P. (23). Od njega su dva muškarca, dok je u autu bio u društvu sa dvije ženske osobe, tražili cigarete. Kada im je rekao da ih nema, došlo je do verbalnog sukoba, te je tada jedan od njih izvadio nož i V.P. posjekao po nogama.

Policija je naredni dan uhapsila M.A. (25) pod sumnjom da je on posjekao V.P.

(Prijedordanas)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

sup

29.07.2016 17:24

U bolnici se dešavaju razni oblici kriminala zbog kojih bi direktor Sovilj trebao podnijeti ostavku lopov dns.Primaju se radnici preko veze i za novac a traži se obavezno da su članovi dns.Neće ni ovaj lopov dugo.

ODGOVORITE
Name

kolega

29.07.2016 18:03

Ortoped sumnjivog kvaliteta uzima novac za zaposlenje a izigrava poštenjačinu.Direktor Sovilj je ogrezao u kriminal i nepotizam.

ODGOVORITE
Name

pero

29.07.2016 18:18

I bivši direktor Doma Zdravlja Miodragović Mladen član dns je uzimao novac pa je smijenjen.Lopov dns a njegova žena je postavljena za direktora Centra za socijalni rad kao prof sociologije odnosno nestručna osoba samo zato što je u dns.

ODGOVORITE
Name

radnik bolnice

29.07.2016 18:29

Ovaj incident je samo djelić nenormalnih pojava koje se dešavaju u ovoj ustanovi od kako je Sovilj direktor.Međuljuski odnosi su dobro narušeni i zahvaljujući direktoru zbog nepotizma,stranačkog zapošljavanja i drugih vidova kriminala.Hitna smjena.

ODGOVORITE
Name

građanin

29.07.2016 18:40

Dok kadrovi dns nisu okupirali bolnicu i Dom Zdravlja zdravstvene usluge su bile na većem nivou.Ovaj slučaj je samo jedan u nizu incidenata koji se dešavaju u ovoj ustanovi.

ODGOVORITE
Name

marićka

01.08.2016 12:20

U Domu zdravlja je bilo lopovluka koliko hoćete za vrijeme bivšeg direktora Miodragovića,njegovom snjenom brojni problemi su riješeni.Uzimo je pare od pripravnika.

ODGOVORITE