Туча у полицијској станици у Прокупљу

Прокупчанин К. П. (41) задобио је тешке повреде, односно прелом носа и избијен зуб и то у тучи у полицијској станици.

Србија 29.07.2016 | 15:20
Туча у полицијској станици у Прокупљу
Кривична пријава поднета је против, Ђ.Г. који је у ходнику прокупачке полиције претукао К.П. возача аутобуског превозника "Ниш – експрес".

Незванично сазнајемо да је до инцидента дошло наочиглед неколико полицајаца, али грађана који су се у том тренутку затекли у ходнику полицијске станице.

Ипак, све се издешавало јако брзо и изненада, а сукобу је претходила краћа вербална расправа која се врло брзо претворила у физички обрачун.

Дебљи крај је извукао К. П., кога су полицајци након инцидента превезли најпре у Хитну службу прокупачког Дома здравља одакле је даље пребачен на Одељење ургентне медицине болнице „др Алекса Савић“.

Основно јавно тужилаштво у Прокупљу  против Ђ. Г. поднело кривичну пријаву, а због опасности да може да утиче на сведоке њему је одређен притвор до 30 дана.

(прокупље.мојкрај.рс, Фото: Илустрација/С.С.)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Михаило Микиц

29.07.2016 15:03

До туце је могло доци у полицијској станици у Прокупљу само због тога сто полицијска станица са својом полицијом висе нема ауторитета медју народом. Да она има угледа у народу никоме неби тада пало напамет да се туце пред полицијом у станици милиције. Ауторитет или углед свих бозански вредности и људски драгоцјености се плански унистава под утицајем Запада у име демократије: људски ПРАВА и слибода медју ЗАМБИ народима!

ОДГОВОРИТЕ