Tuča u policijskoj stanici u Prokuplju

Prokupčanin K. P. (41) zadobio je teške povrede, odnosno prelom nosa i izbijen zub i to u tuči u policijskoj stanici.

Srbija 29.07.2016 | 15:20
Tuča u policijskoj stanici u Prokuplju
Krivična prijava podneta je protiv, Đ.G. koji je u hodniku prokupačke policije pretukao K.P. vozača autobuskog prevoznika "Niš – ekspres".

Nezvanično saznajemo da je do incidenta došlo naočigled nekoliko policajaca, ali građana koji su se u tom trenutku zatekli u hodniku policijske stanice.

Ipak, sve se izdešavalo jako brzo i iznenada, a sukobu je prethodila kraća verbalna rasprava koja se vrlo brzo pretvorila u fizički obračun.

Deblji kraj je izvukao K. P., koga su policajci nakon incidenta prevezli najpre u Hitnu službu prokupačkog Doma zdravlja odakle je dalje prebačen na Odeljenje urgentne medicine bolnice „dr Aleksa Savić“.

Osnovno javno tužilaštvo u Prokuplju  protiv Đ. G. podnelo krivičnu prijavu, a zbog opasnosti da može da utiče na svedoke njemu je određen pritvor do 30 dana.

(prokuplje.mojkraj.rs, Foto: Ilustracija/S.S.)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Mihailo Mikic

29.07.2016 15:03

Do tuce je moglo doci u policijskoj stanici u Prokuplju samo zbog toga sto policijska stanica sa svojom policijom vise nema autoriteta medju narodom. Da ona ima ugleda u narodu nikome nebi tada palo napamet da se tuce pred policijom u stanici milicije. Autoritet ili ugled svih bozanski vrednosti i ljudski dragocjenosti se planski unistava pod uticajem Zapada u ime demokratije: ljudski PRAVA i sliboda medju ZAMBI narodima!

ODGOVORITE